Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да правим на петък 13-и, за да се радваме на успешна 2021-а година

13 ноември 2020, 13:02 часа

От векове петък 13-и се счита за фатален. Твърди се, че на този ден нещастия и загуби застигат дори невярващите.

Но в днешния петък 13-и си струва да оставим настрана предразсъдъците и да погледнем по-сериозно на ситуацията, която е различна и в астрологичен аспект.

Съвпадът на Юпитер с Плутон предполага важни събития и обрати.

В гръцката митология Юпитер е Зевс - богът, който властва над останалите богове. А Плутон е неговият антипод и се свързва с Хадес, който управлява подземния свят. За последно съвпад на Юпитер с Плутон е наблюдаван преди повече от 200 години.

Астролозите тълкуват това явление като началото на нещо ново за всички нас.

В края на тази седмица предстоят важни решения и от това как ще прекараме петък 13-и, зависи каква ще бъде следващата година за нас. Съветът на астролозите е да избягваме конфронтациите  и преди всичко да се концентрираме върху постигането на вътрешен баланс и хармония.

На петък 13-и ноември се отварят "вратите" за 2021-а година. Важно за всеки знак на зодиака е в този ден да се настрои за мир в душата си. 

Астролозите съветват да не участваме в конфликти и да намалим максимално използването на канали за комуникация. Хората, които успеят да прекарат този ден в усамотение и медитация, ще имат успешна година. Емоциите от днес, определят как ще протече 202-а г. за всеки един от нас.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес