Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Водолеите през тази година?

09 януари 2022, 14:58 часа

Никой не е имал по-голям растеж през 2021 г. от вас, скъпи Водолеи. Това означава, че имате всички причини да се чувствате уверени във вашия хороскоп за 2022! Миналата година Юпитер и Сатурн се събраха във Водолей, за да образуват Великата връзка, което постави началото на голяма повратна точка в живота ви (и света около вас). Не се заблуждавайте – вие ръководите следващата астрологична революция и през цялата 2022 г. продължавате да вдъхновявате всички! 

Любов

С началото на годината може да преосмислите кой сте и какво искате от отношенията си. Около средата на януари Меркурий ще започне да се ретроградира през Водолей и объркването ще ви помогне да зададете въпроси, които ще ви дадат по-добро разбиране на вашите нужди.

Когато Венера влезе във Водолей в началото на март, това ще бъде такава глътка свеж въздух. Тази година изграждате толкова много увереност в себе си и това автоматично ще привлече приятели и хора, които ценят вашата уникална красота. Освен това, когато Венера и Марс комбинират енергията си до средата на март, те ще запалят огън в сърцето ви. Вашите романтични приключения могат да ви предизвикат пълна еуфория!

Кариера

Годината започва с преминаването на Юпитер през втория ви дом на финансите, като ви носи богатство, изобилие и, разбира се, студени твърди пари. Ако някой печели пари тази година, това сте вие.

Себе си

От всички много неща, които ще научите тази година, най-важните са връзките с вашия дом и семейство.  Когато Уран обедини силите си със Северния възел около края на юли, може да получите откровение за това как трябва да изглежда вашата идея за „дом“. Може дори да представлява голяма повратна точка в семейните ви отношения. 

Източник: stylecaster.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес