Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Везните през тази година?

12 януари 2022, 08:20 часа

Направихте толкова много творчески крачки през 2021 г., Везни! Въпреки че може да се надявате на същото ниво на вдъхновение, вашият хороскоп за 2022-ра година ще ви помогне да приемете, че нищо не трае вечно.  През 2022 г. вие осъзнавате, че добрите времена идват и си отиват, така че ги оценявайте! 

Любов

Когато годината започне, може да се затруднявате в отношенията си. Венера ще се ретроградира през вашия четвърти дом на емоционална сигурност и принадлежност, което може да ви доведе до много откровения за това дали да задълбочите вашата връзка. 2022 г. също разширява вашето разбиране за любовта и връзката. Когато Юпитер влезе във вашия седми дом на партньорства в средата на май, това ще ви накара да се почувствате много по-оптимистични относно връзката, която създавате. 

Кариера

Тази година работите върху финансовото си състояние и научавате какви навици за харчене да откажете. Не позволявайте на финансовото ви състояние да определя стойността ви - парите са просто средство за постигане на цел. За щастие, Северният възел също ще влезе във вашия осми дом на споделени ресурси, което ще ви подтикне да започнете да правите разумни инвестиции! Парите се умножават, когато не ги търсите!

Себе си

Тази година се срещате с нови хора и укрепвате връзката си с онези, които правят живота ви по-добър, а не по-лош! Тъй като Юпитер прекарва 2022 г., носейки късмет и изобилие във вашите междуличностни отношения, вие ще прекарате годината, наслаждавайки се на това колко сте щастливи с хората в живота си!

Източник: stylecaster.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес