Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Телците до края на годината?

18 септември 2021, 21:00 часа

Нека да видим какво могат да очакват представителите на зодия Телец до края на тази година. Мантрата на оставащите месеци ще бъде: 

"Освобождавам нагласата, че щастието може да изглежда само по начин, който аз очаквам."

Това е период на свобода за вас. Отчасти благодарение на квадратите на Сатурн на Уран (понастоящем във вашия знак), тези последни месеци ще бъдат свързани само с това да се освободите от всичко, което ви задържа и пречи на вашето развитие - лоша работа, токсична връзка, ограниченията на мястото, което живеете. Ще излезете от лошата ситуация и ще погледнете нагоре към мечтите си.

Понякога ставате самодоволни в живота, което може да е лошо ако станете прекалено самоуверени и това може да попречи на някои от целите ви. Не бъдете упорити когато става дума за неща, които очаквате да донесат щастие в живота ви, но не го правят. Когато го правите това работи срещу вас, защото вие ги задържате само, за да угодите на вашия инат, че трябва да сте прави. 

До края на годината очаквайте някои напрегнати моменти, но след тях веднага ще идват много щастливи такива. Добре е да помните това, когато преминавате през труден период. Винаги има светлина в края на тунела. До края на годината Вселената ще ви изненадата със сбъдване на някоя от вашите стари мечти. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес