Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Стрелците през 2022-ра?

08 януари 2022, 17:00 часа

Миналата година беше изпълнена с много хубави новини за Стрелците. Не позволявайте това да ви разочарова, защото вашият хороскоп за 2022-ра ще ви помогне да си възвърнете самообладанието.  Излизате от преживяването по-умни и по-мъдри, така че продължавайте! 

Любов

Тази година научавате толкова много за романтичните си желания, Стрелци. Всъщност, след като Юпитер влезе във вашия пети дом на любовта и удоволствието около началото на май, ще започнете да се чувствате много по-отворени за идеята за нова връзка! Любовта винаги си струва риска, така че защо да не направите 2022 година годината, в която рискувате? 

Кариера

Тази година научавате толкова много за това как всъщност да свършите работата си. От края на януари Северният възел ще влезе във вашия шести дом на производителност, помагайки ви да преструктурирате ежедневието си. Спрете да се забавлявате и започнете да полагате по-значими усилия.

След като Уран обедини силите си със Северния възел до края на юли, може просто да откриете изцяло нов метод, който подобрява професионалния ви процес. Ако ви е скучно на работа, време е да експериментирате с нещо, което кара живота в офиса да се чувства по-енергизиращ!

Себе си

Тази година имате толкова много творчески потенциал, така че не пренебрегвайте своите хобита и страсти. След като Юпитер влезе във вашия цветен пети дом до началото на май, може да почувствате желание да изразите себе си повече. Независимо дали сте художник по професия или художник по душа, 2022 г. е свързано с реализирането на вашите таланти.

Става дума и за подхранване на вашия ум, тяло и дух. Северният възел ще прекара годината, преминавайки през шестия ви дом на здравето, привличайки вниманието ви към цялостното ви благополучие. Никога не жертвайте нуждите си от почивка и хранене, защото те са пряко свързани с цялостното ви щастие.

Източник: stylecaster.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес