Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Близнаците до края на август?

09 август 2021, 12:50 часа

Обзор за месец - август 2021 г. за зодия Близнаци.

През август едно заспало желание да пътувате, да изследвате, да разширите хоризонтите ще излезе на преден план. За да се почувствате по-добре, решете за кратко, няколкодневно пътуване през месеца.

Това е отличен момент да бъдеш Близнаци. С връзката Слънце и Меркурий, която приключи последния месец във вашия 3 -ти дом, способността ви да комуникирате и запазвате информация е по-остра от всякога. Вашата управляваща планета Меркурий ви благославя със способността да убедите всеки да ви помогне да направите каквото искате.

Марс навлезе в четвъртия ви дом на 7 август, внасяйки енергията на червената планета във вашата домашна обстановка. Тъй като това се случва в Дева, може да се окажете, че пренареждате и преустройвате, тъй като може да се почувствате неудобно да живеете във всяка неподвижна енергия във вашето домакинство. Има шанс да се раздразните от настоящата си жизнена ситуация, ако тя не отговаря на вашите стандарти. Особено ако живеете с партньор или съквартирант, бъркотията може да е източник на много спорове. Искате домът ви да отразява вашето вътрешно аз: чист, забавен и привлекателен. Всеки, който наруши този ред, ще получи острата и категорична страна на Близнаците. Влиянието на Марс обаче не се ограничава до вашия дом.

Въпреки че Новолунието се случва в Лъв на 8 -ми, вие ще внесете свой собствен жив усет към енергиите, представени от този транзит. Това се случва във вашия 3 -ти дом и може да почувствате нужда да започнете нови творчески проекти, да прочетете нова книга или дори да отидете на кратко пътуване със своите братя и сестри - ако имате такива, разбира се. Специално за тези от вас, които са писатели, продавачи, съветници или учители, работата ви ще се чувства по-безпроблемна от всякога. Този месец е време да освободите всичкото натрупано работно напрежение.

Разкошът на този месец продължава, докато пълнолунието на 22 -ри се случва в знака на Водолей. Този транзит ще се случва във вашия 9 -ти дом. Вероятно ще се чувствате изобретателни и жадни за повече знания. Внимавайте да не се фокусирате прекалено, тъй като всяка нова и езотерична тема може да ви изпрати в заешка дупка в Уикипедия. Използвайте това време, за да проучите текущата си ситуация и да се опитате да останете основани на вашата реалност. Водолеят, управляван от Сатурн, ни прави наясно как можем да избегнем ограниченията си.

Докато Новолунието беше вашето време да блеснете, сега тук използвате тази искра, за да се разширите отвъд малкия си балон. Всеки заслужава шанс да покаже своите способности. Девети дом също се занимава с езотерични знания като Таро, Астрология и Енергийно изцеление. Ако се интересувате от някое от тези изкуства, това би било идеалното време да се потопите дълбоко в него и да научите как да ги използвате, за да помогнете на вашата общност.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес