Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са Водолеите според кръвната си група?

06 юли 2021, 17:30 часа

Нека видим какви са представителите на зодия Водолей според кръвната си група: 

Хората Водолей от кръвна група "А" се отличават с надарената интелигентност на Водолея и стабилността на кръвна група "А". Управляван от Уран, Водолей може да продължи да въвежда нови идеи. Хората от тази зодия се срещат навсякъде в ИТ индустрията, особено в областта на технологичните изследвания и разработки, в които те могат да се реализират много добре. Поради тяхното иновативно мислене и постоянство, те са подходящи за работни места като ИТ инженер, изследовател и разработчик, маркетолог, дизайнер, академичен изследовател. Тяхната слабост е, че са меки и по-малко жадуват да са лидери, поради което не са толкова подходящи за цялостно управление.

Хората Водолей от кръвна група "В" са много умни и имат широк спектър от интереси и знания. Те могат да бъдат оригинални и пъргави във всичко. Те са добри в комуникацията с хората и могат да бъдат добри мениджъри, дизайнери и творчески персонал. Най-добрият избор за тях е да работят в среда, която им позволява да се развиват свободно. Подходящите работни места за тях включват маркетолози, журналисти, сценаристи, фризьори, промоутъри, метеоролози, фотографи, художници, модни дизайнери и др. Слабостта на Водолеите от кръвна група "В" е, че те не могат да бъдат ограничени до фиксиран модел, или не успяват да намерят най-подходящата посока поради широките интереси, или понякога губят подкрепата на другите поради крайните идеи.

Хората Водолеи от кръвна група "0" са активни и имат както креативност, така и лидерство, като по този начин са подходящи да поемат отговорността за развитието на ИТ или други творчески екипи, които им позволяват да създадат свободна атмосфера и да интегрират мненията на всички страни. Тъй като са добри в приемането на нови идеи и предложения, те могат да бъдат лидери, приветствани от младите хора. 

Хората Водолеи от кръвна група "АВ" са хладнокръвни, с широки интереси, леки характери и не са придирчиви, но са склонни да изоставят старото за ново и да правят промени често. По принцип кръвната група "АВ" и Водолей са донякъде хармонични в личността: подчертава се обективността. Те се стремят към справедливост и опазване на околната среда и се грижат за обществената полза и бъдещото развитие на обществото. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес