Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са Телците според кръвната си група?

27 юни 2021, 19:46 часа

Хората Телец от кръвна група "А" са много чувствителни към парите и имат добро чувство за стабилност и търпение, като по този начин са подходящи за офис, финансова / счетоводна работа, като например счетоводител, счетоводен мениджър, одитор, банков служител и борсов служител. Също така, те са подходящи за администратор, държавен служител, инспектор по качеството на продуктите, учител, мениджър, лекар, коректор, лаборант и други подобни работни места. Тъй като Телците са по-малко общителни, те не са подходящи за работни места, които изискват комуникация с клиенти. 

Хората Телец от кръвна група "В" са по-небрежни, необуздани, мили и любезни от тези на другите кръвни групи от същата зодия. Съществува обаче конфликт между тяхната свобода и стабилност. Предлага им се да комбинират своя уникален вкус, мирис, слух и други сетива и надарена чувствителност в изкуството със свободното творчество и да изберат кариера като готвач, сладкар, парфюмерист, барман, композитор, музикант, певец, танцьор, дубльор, поет и други подобни, за да реализират пълноценно своите таланти.

Телците от кръвна група "0" се отличават със стабилната страна на Телеца и прекрасната страна на кръвна група "0". Силно ориентирани към кариерата, те са склонни да бъдат надарени в определена област и нетърпеливи да постигнат постижения в някои специални области, като изкуството и литературата. Предлага им се да намерят любимата си сфера възможно най-рано в живота и да се специализират в нея. Хората с комбинацията от Телец и кръвна група "0" са субективни, упорити и по-малко компрометиращи, така че ще се чувстват болезнено, ако бъдат водени от някой друг. Освен това те са по-малко гъвкави и не са подходящи за водене на други хора, следователно са подходящи за работа на свободна практика в специализирани области, като певец, изпълнител, писател и академичен експерт.

Хората Телец от кръвна група "АВ" са нископрофилни, меки и доста гъвкави. Тъй като са сложни, стабилни, обективни и надеждни, те са подходящи за бизнес или друга свързана с това работа. С ограничено желание за власт, Телците от кръвна група "AB" лесно се задоволяват и знаят как да се радват на живота, като по този начин е малко вероятно да бъдат работохолици. Би било по-добре, ако те могат да работят в спокойна бизнес среда, като продавач, специалист обслужване на клиенти, инвестиционен консултант, брокер и агент по недвижими имоти.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес