Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са желанията на всяка зодия по време на секс

18 юли 2023, 17:02 часа

Всяка зодия има своите предпочитания по време на секс. Някои държат на любовната игра, други на емоционалната връзка, а трети на позите. Ако не сте сигурни какво иска вашият партньор в леглото, проверете какво доставя удоволствие на всяка една зодия по време на секс:

Овен - сигурно няма да ви учуди, че Овенът иска да поеме водещата роля и да бъде доминиращ в леглото. Той иска нещата да се случват по неговия начин и всичко останало просто не му доставя необходимото удоволствие.

Типовете жени според Кама Сутра

Телец - по време на секс Телецът иска да поддържа зрителен контакт с партньора си, да почувства, че сексуалният акт означава нещо повече от просто секс и да формира дълбока и емоционална връзка.

Близнаци - представителите на тази зодия искат сексът да бъде непредсказуем, да не правят едни и същи неща два пъти и като цяло да бъдат държани в напрежение.

Рак - Ракът не е особено активен по време на секс. Той предпочита да остави цялата работа на своя партньор и просто да седне/легне, да се отпусне и да се наслаждава на случващото се.

Лъв - понеже Лъвът е доста нарцистична зодия, по време на секс иска да чува колко е секси и да бъде третиран като крал.

Дева - представителите на тази зодия искат нещата да се случват бавно, да има дълга любовна игра и сексът да продължи максимално дълго време.

Везни - по време на секс Везните обичат да слушат как партньорът им стене от удоволствие. Те харесват мръсните приказки и искат двамата да говорят толкова, колкото се и докосват.

Скорпион - Скорпионът определено се старае да угоди на половинката си по време на секс. То няма нищо против да бъде по-активен и да доставя удоволствие повече, отколкото получава.

Вижте какво се случва с тялото ви, ако правите СЕКС всеки ден

Стрелец - в леглото Стрелците харесват по-пикантните изживявания. Харесват секси бельото и играчките.

Козирог - за разлика от Скорпиона, Козирогът иска да получава толкова, колкото дава на своя партньор.

Водолей - и той като Ракът предпочита да бъде отдолу, да бъде по-малко активен, да се отпусне и да се наслади на момента.

Риби - Рибите обичат новите преживявания и затова всеки път искат да опитат нещо ново в леглото. Те искат да изследват своята ексцентричност и партньорът им да бъде отворен за нови експерименти.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес