Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как зодията на мъжа определя какъв съпруг ще е (ЧАСТ I)

09 октомври 2020, 12:50 часа

Зодията може да даде отговори на много въпроси, включително най-важния за момичетата, преди сватбата. Какъв ще бъде любимият й след брака? Оказва се, че раждането под определени съзвездия определя характера на женения мъж. Това също ще помогне на съпругата, ако тя иска да живее в хармония с избраника си.

Овен

Мъжете Овен са импулсивни. Те първо говорят, след това мислят. В същото време знаят как да дадат нов тласък на избледнели отношения и да върнат романтиката, дори след няколко години семеен живот.

Телец

Упоритостта на Телеца е известна и на двата пола. Те остават такива и след сватбата. Не обичат да променят нещо, да правят компромиси, да се съгласяват с аргументите на другата половина. Да живееш с такъв мъж може да се окаже трудно.

Близнаци

Двойствеността на Близнаците води до факта, че след сватбата остават много нерешителни. За тях е трудно да променят нещо, дори ако това помага да се подобри положението на семейството. Натискът на съпругата не подобрява ситуацията, но подкрепата и съветите в подходящия момент могат да им повлияят много по-ефективно.

Рак

За мъжа Рак семейството винаги е на първо място. Те се грижат за своята половинка, деца и родители, но изискват същото и от своите избраници. Любовта към децата може да доведе до изчезване на романтиката във връзката. Това се случва, когато всички мисли на мъжа вече не да са насочени към любимата, а към общите наследници и тяхното бъдеще.

Лъв

Да бъдеш в центъра на вниманието е основното желание на мъжете Лъв. Те обичат грижите, любовта, снизхождението по техен адрес, но невинаги може да се очаква отговор и от тях. Личният интерес може да е предимство, пред семейните нужди.

Дева

Скрупульозните мъже Деви могат да изгонят импулсивните жени. Те са поддръжниците на добре обмислен сценарий за следващите 20 години, а кой ще харесат такова отношение в брака. Те си правят план за всички случаи и стриктно го спазват, не реагират добре на внезапни промени.

Следва продължение…

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес