Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се справят с неприятностите различните зодии

07 септември 2015, 21:31 часа

Всеки има своя начин да се справя с неприятностите и може би това зависи от знака, под който е роден. Дали е истина или не всеки решава за себе си. Ето едно описание,което поне ще ви разсмее.

Овен

Овенът ще я реши. Която и да било неприятност. Веднага. Сам, горд и мълчалив.

Телец

Телецът ще ги реши. После ще разкаже на всички. Всичко. За да се застрахова, ще го публикува. Да не пропусне някой.

Близнаци

Те ще споделят. Ще се постараят да дадат повечко на Овена, ако той не е съгласен ще дадат на Стрелеца.

Рак

Той ще започне да ридае предварително и за да млъкне някой ще се нагърби с всичките му проблеми барабар със сополите му. Ако никой не го направи Ракът ще се справи прекрасно и сам. За какво беше целият рев, не е ясно.

Лъв

Лъвът ще събере всички, за да видят как сам ще се разправи с неприятностите. Ще се поклони, ще приеме букетите, ще даде автограф и ще си тръгне.

Дева

Девата ще се разстрои. Особено ако не го е планирала. Ще помисли. Ще намери решение. Ще разреши проблема. Ще направи изводи.

Везни

Везните ще премерят. После – още веднъж. Ще стигнат до извода, че това е прекалено и ще решат в полза на някой Лъв или Овен.

Скорпион

Скорпионът ще погледне. Весело ще плясне с ръце и ще забрави.

Стрелец

Стрелецът ще се разстрои. После ще се развесели. После дълго ще е се смее над себе си, над неприятностите, ще си спомни какви още проблеми е имал, ще разкаже на всички и ще забрави. Ако не се заеме, някой Лъв ще му го реши.

Козирог

Козирогът ще се опита да се откаже веднага от неприятностите, заявявайки най-сериозно, че не ги желае. Странното е, че в 90% от случаите това работи. Ако все пак се заеме ще ги реши по най-добрия начин. Но за чужда сметка.

Водолей

Водолеят започва радостно да ги изучава. После ще напише книга. Ако вече имал подобна неприятност, ще му стане скучно и ще се обади на Близнаци. Неприятностите и без това няма къде да избягат, за разлика от Близнаците, и той ще се развесели.

Риби

За разлика от Рака, Рибите плачат тихо. Затова неприятностите им са вечни, решават ги сами, без никой да им помага, а и те не искат.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес