Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се справя всяка от 12-те зодии с несподелената любов?

16 март 2017, 15:17 часа

Всеки един от нас има лоши спомени и стари рани, свързани с несподелена любов. Всяка зодия се справя различно с тази болка, ето как...

Овен


Овните преживяват много тежко несподелената любов. Те не могат да приемат, че не могат да имат някой, който искат толкова силно. Усилията, която влагат това да се случи са безгранични. Когато вече разберат, че наистина нямат шанс, Овните преживяват това с краткотрайна връзка без смисъл и чувства. За да се почувстват желани и да забравят огорчението.

Телец

Телците едва преживяват несподелената любов. Те живеят, за да обичат и да бъдат обичани. Когато това не се случи, приемат всичко много лично. Започват да се съмняват в качествата си и търсят вината в себе си. Смятат, че винаги другите са по-добри от тях и няма с какво да блеснат. С една дума Телците най-често преживяват раздялата с много сълзи и огорчение.

Близнаци


Близнаците преживяват несподелената любов с отмъщение. И в какво се изразява то? В това да търсят  начин да засегнат човека, който не е приел любовта им. Правят го директно или чрез новата му любов. Близнаците имат високо самочувствие и смятат, че никой не е по-добър от тях, за това искрено се присмиват на новата любов на човека, за когото са си мечтали. Злобата е тяхното лечение.  

Рак

Несподелената любов за Раците е от голямо значение, защото те са хора, които имат нужда от обича и топлина. Само от това. Когато не я получат, се затварят в себе си и за дълъг период не допускат никой до себе си. Преживяват изключително мълчаливо всички предизвикателства на живота.

Лъв

Несподелената любов амбицира Лъвовете до краен предел. Това е може би единствената зодия, която се чувства вдъхновена да намери половинката си, която няма да го отхвърли. Истинската и неповторима любов, която ще даде смисъл на живота им. Не таят лоши чувства към никого.

Дева


Девите не могат да преживеят несподелената любов. Поне не и след дълъг период от време. Не искат връзки, не виждат смисъл в живота и се чудят къде да сбъркали, какво могат да направят и има ли все пак някакъв шанс да променят нещата. Девите мислят и се тормозят прекалено много.

Везни

Везните приемат несподелената любов с мъдрост, присъща на изключително малко хора. Те вярват, че човекът за тях ще се появи и съдбата е отредила кой да бъде той. Всякакви усилия да се опита да започне връзка с непоходящия, са излишни. Везните са сигурни, че щом не е било писано, не е трябвало да стане.

Скорпион

Скорпионите изобщо не обичат да придават важност на събития, които не зависят от тях. Предпочитат да не се замислят за причините, приемат всичко спокойно и просто продължават напред. Не се засягат, макар и да им минава през ума, че може да са сбъркали някъде. Но в крайна сметка са направили всичко, което са могли и това им стига за успокоение.

Стрелец


Стрелците не понасят недоизяснените чувства. Тях ги побърква това, че не знаят какво се е объркало и преследват яснотата до края. С това малко досаждат на човека, който ги отхвърлил, което им печели само минуси. Успокояват се чак тогава, когато получат адекватна причина и отговори на всичките им въпроси.

Козирог


Козирозите пък не понасят някой да ги отхвърля. Не понасят да са нежелани и стават зли, когато това се случи. Малко са отмъстителни и не им пречи да направят някоя злина на човека, който се е подиграл с чувствата им. Просто така им минава по-лесно.

Водолей

Водолеите обичат спокойствието и всяко нещо в живота им, което го руши, е повод за промяна. Когато те попаднат в капана на несподелената любов, преживяват случилото се с голяма промяна в живота си. Прическа, работа и хобита. Всичко,  което би ги накарало да се почувстват по-добре.

Риби

Рибите не обичат интриги, заплетени истории, разправии и всичко от този род. Когато нещо не става, не става. Не се питат защо, не търсят обяснение, нито пък вина със себе си. Справят се с несподелената любов като си търсят нова тръпка, с която да се почувстват щастливи отново.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес