Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се пишат желания по новолуние

04 юни 2024, 20:23 часа

Новолунието винаги е било време на ново начало, момент за промяна и възможност за сбъдване на мечтите. Ако искате да си пожелаете нещо по време на Новолуние, но не знаете как точно да го направите, тази статия е за вас. Както за всяко друго нещо, така и за писането на желания при Новолуние има правила, които ако не се спазят точно, то тогава те няма да се сбъднат. Нека да разгледаме как можете да формулирате своите желания, за да увеличите шансовете им за сбъдване.

Трите най-важни условия

1. Материален носител на желанието

Освен да си намислите нещо на ум, когато има Новолуние, трябва да напишете желанието и на лист или на вашия телефон, таблет или компютър. Желанието трябва да има материален носител. Когато напишете вашето желание, шансът да се сбъдне, е много по-голям.

2. Лично желание

Не трябва да намесвате друг освен себе си в желанието си. Няма значение дали става за съпруг, роднина или дете. По този начин нищо няма да се получи. Енергията, която трябва да е насочена изцяло към вас, се разсейва, а според неписани енергийни закони, това се смята за "лично вмешателство" и по този начин желанието веднага се превръща в невалидно.

На 8 май манифестираме желания по Новолуние, ето как

3. Желание в сегашно време

Желанията трябва да бъдат написани в сегашно време, все едно желанието ви вече се е сбъднало, а вие съобщавате това и описвате подробно как се чувствате. Този метод подпомага визуализацията и усилва вярата във възможността за сбъдване.

Правилата за писане на желания при Новолуние

1. Силна емоция и вълнение

Желанието трябва да бъде придружено с много голяма сила, с много горещина и трепет. Когато си намисляте желание, толкова много трябва да желаете то да се сбъдне, че веднага щом помислите за него, трябва да усещате силно вълнение и нетърпение то да се сбъдне. Мислейки за вашето желание, вие трябва да сте много емоционални.

новолуние

2. Убеденост в желанието

Трябва да сте напълно убедени в желанието, което си пожелавате, че то е възможно да се случи. Ако не сте сигурни или нямате достатъчна вяра във вашето желание, то няма да се сбъдне.

3. Красива хартия и химикал

Желанието трябва да бъде написано не на обикновена хартия, а на по-цветна и по-красива хартия. Химикалът също трябва да е красив. За още по-голям ефект и за да може напълно да се отпуснете, може да запалите свещ или аромолампа и да си пуснете хубава музика. Тези неща дават усещане за спокойствие, уют и правят момента специален.

4. Списък с ползи

Трябва да направите списък с ползите, които ще получите, когато желанието ви стане реалност. Когато пишете този списък, вие изпитвате вдъхновение и се мотивирате още повече, а също така пречи на това да изпитате някакво колебание относно вашето желание.

По Новолуние: Кои зодии ги очаква пълно щастие?

5. Житейска позиция

Важно е да отбележите във вашето желание каква точно е житейската ви позиция в момента на написване на желанието. Когато напишете това, вие ще имате пример за това какви сте били преди сбъдването на желанието. Много хора не забелязват положителните промени в живота им, защото са залисани в това да чакат сбъдването на желанието.

6. Определяне на срок

Трябва да определите срок за сбъдване на вашето желание. Ако желанието не се изпълни в срока, който сте определили, можете спокойно да го удължите. Едно желание винаги трябва да има срок, за да създаде усещане за конкретност и целенасоченост.

Новолунието е магически момент, който ни дава възможност да започнем нови неща и да сбъднем мечтите си. За да постигнете желаното, трябва да спазвате определени правила и условия. Написаните желания с голяма вяра, емоция и детайли имат много по-голям шанс да се сбъднат. Създайте идеалната атмосфера, фокусирайте се върху собствените си желания и бъдете уверени в тяхната реализация. 

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес