Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се живее с 30 мл филър в устните: Говори "пластмасовата" Виена Вюрстел (ВИДЕО)

30 октомври 2023, 22:04 часа

Тя сама казва за себе си, че е "повече устни, отколкото човек". Името ѝ е Виена Вюрстел, а историята ѝ е колкото фрапираща, толкова и тъжна.

Виена твърди, че в устните си има около 30 мл филър и въпреки че е предизвикателство да живее така, тя има амбициите да си сложи още. Дамата е доста активна в социалните мрежи и ежедневно получава много тролски коментари, но до този момент критичните реакции не са успели да сломят духа ѝ. Тя се нарича "пластик фантастик" и изглежда, че е щастлива.

Как се живее с 30 мл филър в устните

Още: Едната гърда на жената-балон Мария Магдалена се пукна и изчезна (СНИМКА 18+)

Виена признава, че е предизвикателство за нея да се храни и да приема течности, като причината е, че устните ѝ са огромни. Въпреки това в едно от популярните ѝ видеа дамата демонстрира как изпълнява подобни ежедневни дейности, които за обикновените хора не предизвикват особени затруднения. "Успявам да се храня, стига да приемам меки храни. Пиенето обаче е доста трудно."

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #filler ♬ Originalton - Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

В друго видео пък тя сама обяснява точно на колко процедури по поставяне на филъри в устните си се е подложила: "Последния път си сложих 3 мл, преди това - 7 мл. А по-предишния път ми поставиха пак 7 мл. Мисля, че в момента имам около 30 мл филъри в устните, но се надявам да мога да си сложа още."

Опасно ли е?

Снимка: Vienna/Instagram

Много често Виена е питана дали е безопасно подобно драстично увеличаване на устните. Ето и нейния отговор: "Всички пластични хирурзи, при които ходя, са висококвалифицирани. Ако не бяха такива, нямаше да успеят да постигнат тези размери. Така че - да, безопасно е."

Инфлуенсърката признава, че човек с такива големи устни неминуемо трябва да се адаптира, тъй като освен всичко останало, говорът ѝ също се е променил. "Ако трябва да съм честна, не ми пука особено", казва Вюрстел пред Mirror.

Виена има множество пластични операции по цялото си тяло, а мечтата ѝ е да увеличи и задните си части драстично.

Още: Руски пластичен хирург признава: Все повече мъже искат да изглеждат по-женствено

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес