Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как отслабват моделите на Victoria Secret

22 януари 2022, 09:10 часа

Знаете ли как да поддържате външен вид като на модел? Предлагаме ви да погледнете момичетата от Victoria Secret. Те са слаби, грациозни и секси. Как успяват да се поддържат винаги в перфектна форма, ще ви кажем в идните редове.

Физически упражнения

Всяка от моделите на Victoria Secret има свой любим спорт: фитнес, пилатес, бодифлекс, капоейра, йога и др. Всички те обаче трябва да се комбинират с балансирана диета. Това значи - минимална храна, максимум физическа активност. Към този режим добавете колкото се може повече зеленчуци и плодове. Това са органични храни, които под формата на салати предотвратяват дехидратацията. Тук да не забравите да включите и протеините. Те са отговорни за здравето на мускулите.

Момичетата на Victoria Secret са изпробвали много диети върху телата си!

По този начин са достигнали до диети макробиотични, без въглехидрати и специално създадени за тях. В резултат на това всяка има свои собствени предпочитания. Ето и тях:

Как отслабват звездите на Victoria Secret

Андриана Лима предпочита да коригира храненето си чрез порциране. Тя може да яде каквото си поиска, но в съвсем малки количества;

Хайди Клум решава напълно да забрави за хляба, млечните продукти, сладкишите и алкохола. Тя ясно изчислява калориите, ограничавайки консумацията им. Приема максимум - 1200 на ден;

Виктория се опитва да яде на всеки 3 часа. Това насърчава правилния метаболизъм. Няма ограничение за вечерна закуска, но обикновено ябълка, която осигурява витамини, минерали и антиоксиданти, й създава усещане за ситост. За нея тя е отличен вариант при глад;

Жизел Бюндхен е чисто и просто надарена от самата природа с отличен метаболизъм. Тя обича чийзбургери и месо под всякаква форма, но не напълнява. Тук обаче, ако изберете нейния подход, не забравяйте да овкусите храната с лют червен пипер. Той помага за по-бързото изгаряне на погълнати калории;

Миранда Кер спазва диета по кръвна група и пие много пречистена вода. Предпочита сурови зеленчуци и минимум месо.

Ерин Хедъртън отскоро спазва диета без глутен по препоръка на Синди Крауфорд. Въпреки че понякога обича да се поглези с риба и пиле.

Линдзи Елингсън не обича да се ограничава в нищо. Тя яде ябълки и чипс, черен шоколад и чийзбургери. Тук обаче нейната малка тайна е, че компенсира подобни глезотии с допълнителни хип-хоп класове.

Щом вече знаете тайните на момичетата от Виктория Сикрет, време е да изберете за себе си какво е подходящо за вас и вашето тяло. Наслаждавайте се на живота!

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес