Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как флиртуват различните зодии?

09 февруари 2021, 22:25 часа

Флиртът е майсторството, което подсказва кой колко струва - защото в любовта няма по-силно оръжие от въображението. Ето и как зодиакът оценява уменията на различните зодиакални знаци:

Овен

Овните знаят точно какво искат и как да го получат. Но не забравяйте, че при тях всичко е временно и бързо се отегчават.

Телец

Телците понякога са изключително напористи по отношение на флирта. Но ако ги предизвикате, пригответе се за безпрецедентна битка.

Близнаци

Рецептата за успешен флирт на Близнаците е доста оригинална. Тя включва изненада, остроумие и щипка разум.

Рак

И във флирта Раците искат да правят всичко по своя начин. Те са директни и ухажването им не минава без ласкателства и очарователна усмивка.

Лъв

Лъвовете умишлено се целят високо. Те имат толкова силно влияние върху хората и едва ли има някой, който иска да се състезава с тях. Във флиртовете си те са изключително напористи.

Дева

Какво друго може да бъде флиртът на Девата, ако не срамежлив и загадъчен? Този знак се стреми към установяване на ефективна комуникация с партньора, главно от невербален характер.

Везни

Везните ще претеглят плюсовете и минусите на евентуалната си връзка с даден човек и изборът дали да флиртуват с него ще бъде направен въз основа на това коя от везните надделява.

Скорпион

С тези хора можете да тествате волята си. Скорпионите са комбинация от сила, мистерия и флирт. 

Стрелец 

Стрелците обичат спонтанността и винаги са душата на компанията, като същевременно са философски настроени личности. Те са склонни към откровен флирт и много обичат приключенията.

Козирог

Козирозите флиртуват само с интелигентни хора. Приемете за комплимент факта, че Козирог флиртува с вас.

Водолей

Водолеите се открояват от тълпата. Те използват езика на тялото, за да привлекат обекта на своето желание.

Риби

Рибите са привлекателни заради своята мистерия и емоционалност. Но те са много срамежливи и им трябва известно време, за да се отворят към партньора си.

Тези личности са интелигентни и грижовни, а светът, който ще видите през очите им, е просто невъзможно да се опише.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес