Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разберете, че излизате с истински мъж

05 юли 2016, 14:16 часа

Всяка жена си мечтае половинката й да е истински мъж, който да я прави щастлива. Нямаме нужда нито от лигльовци, нито от мамини синчета или пък мъже, които да разчитат на нас... Жената трябва да се чувства сигурна, защитена и обичана, а това може да стане само ако има до себе си мъж с главно „М”.

А ето и как може да разпознаете дали гаджето ви е истински мъж:

Истинският мъж оценява не само външната красота, но и вътрешната

Ако гаджето ви непрекъснато ви прави комплименти за това колко сте красива или какво перфектно тяло имате, това изобщо не му трупа точки. Естествено, всяка жена обича да чува мили думи за външния си вид. Но един истински мъж никога няма да се ограничи само до външността, той ще оцени избраницата си като човек и ще похвали нейните качества. А какво по-хубаво от това да знаем, че половинката ни е с нас не само заради красотата ни, но и заради личността ни.

Истинския мъж държи на думата си

Може би често сте попадали на мъже или по-точно недорасли момченца, които вечно бягат от отговорност. Даването на дума означава, че трябва да я спазиш. Затова и един истински мъж държи на казаното, ако обещае нещо – той го прави, ако не може, просто не дава дума. Особено щом става въпрос за нещо свързано с личните ви отношения, хубаво е да знаете, че имате човек, на когото може да разчитате.

Истинският мъж не говори, а действа

Може би няма да чуете често да ви казва: "Обичам те!“. Но пък за сметка на това, като се приберете късно от работа ще ви очаква изненада - къщата ще е почистена, романтична вечеря, а за накрая ще ви е приготвил ваната. Това е истинският мъж – той не държи на думите, а на действията.

Останалите принзаци на истинския мъж прочетете в iwoman.bg!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес