Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разберем, че в дома ни има духове

20 март 2021, 16:30 часа

Седем неоспорими доказателства, че имате духове вкъщи:

Мнозина са убедени в съществуването на духове, но не мога да го докажат нa тези, които не вярват в това. Има много истории, доказващи съществуването им. Има и признаци, по които можем да съдим за тяхното наличие около нас. Обърнете внимание на случващото се около вас и ако откриете някои от следващите признаци, очаквайте среща с дух.

Имате силна интуиция

Усещането, че в безлюдно помещение някой непрекъснато ви наблюдава или ви следва, е напълно реално. Такива усещания най-често ни преследват след нанасяне в ново жилище, в което отдавна никой не е живял.

Имате неспокоен сън

Жителите на домовете, населени с духове, се оплакват от неспокоен сън, често събуждане и усещане за нечие присъствие. Тези кошмари сякаш са заразни. Повечето от живеещите в това жилище имат същите оплаквания. Домашните им любимци също са крайно неспокойни.

Странен студ цари в цялото жилище

Студът е друг красноречив признак за наличието на духове в жилището. Колкото и да се стремите да стоплите дома си, не ви се получава. Чувството, че непрекъснато отнякъде навлиза леден полъх, не ви напуска и за миг. Е, няма две мнения по този въпрос, заобиколени сте от духове.

Духовете правят всичко възможно, за да ви се покажат

Безспорно е, че призраците имат свой начин да общуват с хората. Често правят така, че всичко, което правите, да се проваля. Понякога в банята потича водата без да има там човек, който да я пуска. Друг път вратите на шкафовете се отварят или затварят сами. Може и светнатата лампа да угасне без видима причина. Това са действията на обитаващите духове. Някои от тях се забавляват като докосват хората ги карат да се страхуват.

Странно поведение на домашните любимци

Известно е, че котките и духовете определено не се харесват. Горките животни стават особено агресивни в присъствието на духове. Те долавят енергията им. Ако видите, че котката ви скача във въздуха в опит да достигне нещо невидимо, то тя гони дух. На котките им се отдава да изгонят духовете от жилището. Кучетата започват да лаят безпричинно, когато усетят присъствието на дух.

Загиват растенията

Растенията в дома не успяват да се развият и бързо умират, въпреки големите грижи, които полагате за тях. Това е белег за наличие на лоша енергия в жилището.

Наличие на странни миризми в жилището

Появата на миризма, за която няма обяснение, е в следствие действия на духове.

Бъдете бдителни за подобни белези в дома ви и ако трябва, вземете мерки.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес