Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да привлечете вниманието на мъжете

05 февруари 2022, 14:00 часа

Съществуват няколко правила, към които трябва да се придържа всяко момиче, което иска да намери своя принц. И така, ако се питате, как да привлечете вниманието на мъжете, веднага ви даваме някои отправни точки:

Пролетта е най-прекрасното време за срещи и старт на романтика. По това време на годината всяка част от света, около нас говори за любов и романтика. Слънцето, лек свеж бриз, аромат на разцъфващата природа, птиците пеят и всичката тази аура обгръща минувачите с нежност. Сякаш всичко крещи, че вече е крайно време да спрете да сте тъжни и самотни, време е да намерете мъжа на сърцето си.

Радвайте се и излъчвайте щастие

Като начало трябва да почувствате желанието да бъдете обичани. Изглежда, че е такава дреболия. Може и да е така, но не е достатъчно да искате, защото трябва да изпратите и правилните импулси към мъжете. Ако сте нацупена, тъжна или изнервена, вашата енергия ще отблъсква хората и така малко вероятно е някой да дойде към вас, привлечен от нещо. И обратното, ако излъчвате радост и усмивка, то по този начин сякаш привличате представителите на противоположния пол към себе си. Кой мъж може да устои на невероятната усмивка на мистериозен поглед.

Извод: усмихвайте се и се наслаждавай на всеки ден!

Облечете се хубаво

Второто нещо, от което се нуждаете за едно добро запознанство са красивите дрехи. Първо младият мъж ще забележи настроението ви, след това поглежда, в какво сте облечена и как да задържи вниманието си за по-дълго. За целта винаги трябва да изглеждате като кралица. Не забравяйте, че „Хората посрещат по дрехите, но изпращат по акъла“, никой няма да види богатия и вътрешния й свят с един поглед, за това първо трябва да заинтересувате мъж с елегантния си външен вид.

Почивайте на правилните места

Решете, от мъж с какъв статус имате нужда. Може би искате да се запознаете с човек, занимаващ се с определен вид дейност (спортист, художник, лекар, актьор, бизнесмен), тогава по мястото на търсене трябва да сте на подходящата вълна. Вашата основна задача е да се покажете, пред силната половина на обществото.

Изберете кандидат

След като сте се отдали на институцията, то вероятно сте вперили поглед в мъжа, който ви интересува най-много. Покажете му себе си в по-ярък акцент от останалите. Вървете по-близо, усмихнете се и седнете недалеч от мястото, където е той. Ако опитът ви да привлечете вниманието към себе си не е бил успешен от първия път, не се отчайвайте, флиртувайте с други мъже, като по хитър начин предизвиквате ревност у човека, който харесвате.

Не се фокусирайте, единствено, върху него

Ако мъжът, на когото сте хвърлили око, не ви отвръща или не ви приема на сериозно (приятел от детството или брат на приятел, който ви смята за сестра), тогава не се спирайте само на него. Има толкова много красиви, умни момчета наоколо, че определено ще бъдете забелязани и затрупани с внимание толкова много, че вашият обект на обожание може да се чуди кой е пропуснал.

Ето защо, красиви момичета, независимо, на колко години сте и какво правите в живота. Важното е как се чувствате и какво искате в бъдеще. Не забравяйте, че не можете да опознаете мъж, без да излъчвате правилните вибрации.

Излезте от състояние на депресия и тъга и подарете на света своето положително настроение, лъчезарна усмивка и пламенни от щастие очи. Това очарова представителите на силния пол.

Благодарение на настроението и красивия си външен вид ще намерите човека, когото сте чакали. И, ако все пак го търсите на правилните места, тогава няма съмнение, съдбата ви е във вашите ръце. Обичайте се и бъдете обичани мили дами.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес