Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да привлечем късмета през 2022 и да изгоним злото от 2021 година

17 ноември 2021, 19:20 часа

Все повече се приближаваме до новата година и трябва да се подготвим за подобаващото й посрещане. Нека се настроим позитивно, защото годината на тигъра ни гарантира именно такива силни емоции.
Черният воден тигър според източните вярвания е едновременно могъщ, страстен, непокорен, нежен, хуманен и щедър. Той може да бъде честен, смел, но и безразсъден. От което следва, че 2022 г. ще ни изпълни с най-разнородни емоции и изненади.
Нека видим по какъв начин можем да ощастливим този знак и да привлечем късмета и щастието на наша страна през цялата година.

Щастливите цветове на 2022 г.

За да привлечете повече от позитивната енергия на Тигъра, в посрещането на новата година включете цветове като оранжево, синьо и сиво. Старайте се към семпъл и естествен вид на украсата. Премахнете пластмасовите украшения и аксесоари от дома и от елхата. Заменете ги с естествени материали, по възможност се спрете и на естествена елха или поне няколко живи клонки.

Как да празнуваме годината на тигъра

Може да привлечете благосъстоянието на тигъра, ако имате по себе си райета – дори да не се облечете в такива щампи, малък аксесоар или маникюр също биха свършили работа. Чорапи на райета или вратовръзка за мъжките представители също са чудесен избор. Обаче избягвайте кафявия цвят, тъй като той може да доведе до обратния ефект.

Празнична трапеза за Нова година

Разбира се, няма как да не обърнем внимание и на трапезата. Както вече споменахме, заложете на естествени, семпли и елегантни визии. Свещи, живи клонки, дървени аксесоари и предмети ще притеглят позитивната енергия към вас. Ако избирате и материали от текстил например за панделки или покривки – заложете на червени, сиви или зелени десени.

Подаръци за годината на тигъра

Ако ще посрещате новата година извън уюта на своя дом, погрижете се за подаръци на домакините, които ще организират партито. За дамата може да изберете красив букет от цинепапия или жълта лилия, които са цветята на 2022г. Ако купувате общ подарък, нека той да бъде хем символичен, хем функционален, като изобщо не става дума за домакински уреди или домашен декор. 

Също така, важно е да вметнем, че на изток хората посрещат новата година на 1. Февруари, така че, ако нещата не тръгнат добре през първия месец от 2022г. все още ще имате шанс да поправите нещата. Отпразнувайте годината на Черният воден тигър весело, шумно и подобаващо. Обградете се с най-близките си хора, забравете за всичко негативно и както се настроите при посрещането – така и ще продължи годината за вас. Не хабете излишна енергия за маловажни неща. Съсредоточете се върху любимите си хора и забавлението.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес