Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Истински комици! 5-те зодии със страхотно чувство за хумор

15 април 2021, 19:34 часа

Чувството за хумор е качество, което се оценява почти колкото златото. Сами сте свидетели как в една компания всички се стремят да са максимално близо до човека с най-добро чувство за хумор. Зависи ли това ценно качество от хороскопа? Да! Това е мнението на водещите астролози. Да видим как стои въпроса при водещите зодиакални знаци с чувство за хумор.

5 място - Рак

Специална черта: разностранен хумор. Ракът може по странен начин да комбинира твърд хумор и дори „черен“ с лек класически привкус и плам. Много обича компаниите и компаниите го обичат. Какво по-хубаво от един неизчерпаем източник на забавление под формата на вицове, афоризми, „блестящи мисли“ и др.

4-то място - Лъв

Владее хумора като ценен инструмент. Знае как да използва много точно „правилните шеги“ в точното време пред точните хора. Независимо дали е необходимо да подкрепи, да „преведе темата“ или да разведри ситуацията - всичко това е подвластно на Лъва, силно уверен в себе си и в своя хумор.

3 място - Дева

Девата владее специфичен хумор. На пръв поглед шегата може да остане невидима или дори да изглежда неподходяща ... Но ако разбирате същността и стила на Девата, тогава е невъзможно да не оцените този вид хумор. Разбира се, той не е по интелектуалните възможности на всеки. Трябва да си на нивото на Девата, за да го разбереш и оцениш.

2 място - Скорпион

Скорпионът е известен не само с праволинейност на преценките си, но и с отличен вкус по отношение на хумора. Остър, умен, актуален, точно в целта! Отличителна черта е, че Скорпионите знаят как да се смеят не само на някого или нещо, но и да се самоиронизират с лекота! Това го могат най-добре те.

1-во място - Овен

Ако Овенът е в добро настроение, не можете да минете мимоходом покрай него и няма как да останете безразлични. Овенът е душата на всяка компания. Забавляват всички. Овенът притежава особено фино и филигранно чувство за хумор. Фойерверките от шегите на Овена ще се помня дълго време.

Това е класацията на астролозите, изтъкваща неподозирани черти на знаците от зодиака и показваща ги в нова, много по-добра светлина.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес