Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение в София

09 септември 2021, 14:05 часа

Хубава новина за всички почитатели на ИКЕА, за които шведският бранд е символ за разнообразие и качество. След 10 години на българския пазар ИКЕА откри първия си магазин от ново поколение у нас. Той се намира в Mall of Sofia и е в непосредствена близост до централната част на града.

Петият обект на компанията в България се различава от вече познатите за клиентите на марката формати. ИКЕА Mall of Sofia е градски формат на лесно достъпна локация, където почитателите на марката могат бързо и удобно да намерят селекция от аксесоари за дома, любими шведски храни за приготвяне вкъщи, а също така да направят специализирана консултация при покупката на кухни METOD и гардеробни системи PAX.

Обектът заема 1200 кв.м. площ, като предлага на потребителите над 1000 артикула, които могат да бъдат закупени на място – аксесоари за готвене и сервиране, декорация, спално бельо, детски продукти, шведски кюфтенца, напитки и други. Останалите продукти от асортимента могат да бъдат поръчани и получени в магазин ИКЕА София или чрез услугата "Доставка до дома".

"Тази година е специална за нас, тъй като празнуваме 10 години на българския пазар. Ние вярваме, че можем да направим по-добър живота у дома. Вслушваме се внимателно в желанията и нуждите на хората и откликваме с конкретни решения. Ето защо непрекъснато развиваме палитрата си от търговски обекти така, че да отговорим на клиентските изисквания и да бъдем в крак с тенденциите и иновациите в ритейл сектора. ИКЕА Mall of Sofia е поредният пример за тази глобална омниканална стратегия на компанията", заяви Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България, част от FOURLIS Group.

И в новия магазин на марката ще откриете богато разнообразие от мебели и стоки за по-уютен и практичен дом. Още по-хубаво е, че ИКЕА Mall of Sofia се намира в централната част на София и лесно можете да стигнете пеша или с градски транспорт.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес