Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп за 2017 г. - Рак

29 декември 2016, 18:12 часа

Новата 2017 година ще помогне на представителите на знака Рак да осъществят много от плановете и замислите си. Ще имате куража да предприемете важни стъпки и да се решите на сериозни промени, както в личен план, така и в служебната сфера. Дори най-предпазливите от вас ще рискуват да излязат от зоната си на комфорт и да се опитат да покорят нови висини. В началото на годината е добре да насочите вниманието и усилията си в подобряване на атмосферата в семейството.

Личните ви отношения с партньора имат своя шанс, а децата също имат нужда от повече внимание и разбиране. Не се колебайте да се посъветвате със специалист ако имате тийнейджър у дома. Представителите на знака, които все още не са открили своята половинка ще имат много романтични преживявания. В началото на годината ще се запознаете с много хора и ще ви е трудно да прецените, с кого от тях да започнете връзка. Възможна е връзка с ваш колега. От пролетта до края на лятото е добре да бъдете готови за повече компромиси в отношенията с близките си. Пазете чувствата на другите, но и балансирайте своето лично пространство.

Годината ще бъде съществена да изграждането на вашия публичен образ. Не може да си позволите израз на прекалено силни емоции или ситуации, които да ви покажат в недобра светлина.

През пролетта бъдете внимателни при подписването на документи. Най-добре отложете подобни действия за по-късно. Ако все пак се налага проверявайте всичко много добре и се посъветвайте със специалист.

Края на пролетта и началото на лятото не мислете още за почивка. Точно тогава ще бъдете най-продуктивни, а и шансовете ви за успех, повишение и нарастване на доходите са сериозни. Възможно е да бъдете натоварени с допълнителни задължения.

През есента наблегнете на търсенето на партньори. Работата в екип и качественото общуване ще са основата на успеха ви, в противен случай усилията ви ще са напразни. Не мислете за егото си. С верни помощници всички трудни въпроси ще се разрешават по-бързо и лесно, от колкото сте си го представяли. Към края на годината може да се почувствате много уморени и това да се отрази на психическото ви състояние. Вземете мерки да не изпаднете в униние или дори депресия. Направете така, че да сте забиколени с приятели. Посещавайте нови места, не се спирайте на едно място. Активността и промяната на обстановката ще ви спасят от капана на собствените ви емоции.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес