Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фън шуй и елементът Вода: Сигурен начин да привлечем изобилието в дома си

21 януари 2023, 21:11 часа

Според източния фън шуй късметът на парите е пряко свързан с елемента Вода. Експертите споделят за вас как можете да привлечете повече богатство на своя страна, като използвате съвсем прости препоръки.

Много хора използват финансови талисмани, което, разбира се, дава на хората много късмет и носи определени ползи. Важно е обаче да наблюдавате елемента Вода в дома си, като се научите да го подчинявате на себе си. Следните съвети ще ви научат как да направите това.

1. Мокро почистване

Първото и най-важно правило е изключително просто – почиствайте често, но го правете с вода. Измийте подовете и избършете рафтовете. Това има много благоприятен ефект върху енергийните потоци в къщата, особено върху финансовите. Когато къщата е мръсна, това плаши парите.

4 неща, които според Фън Шуй НЕ трябва да имате в дома си

2. Снимки и картини с вода

Ако имате красиви снимки на река, езеро, водопад или море на заден план, можете да ги отпечатате и рамкирате, след което да ги окачите на стената за красота. Същото важи и за картини, в които има вода или дори изобилие от синьо или тюркоазено. Можете да окачите такава картина или снимка в кухнята или в спалнята.

3. Аквариум

Ако има място, пари, желание и възможност, вземете си риби като домашни любимци. Аквариумът може да се постави в хола или в кухнята. Това е много добър начин за значително увеличаване на финансовия късмет. Да, изисква инвестиция, но си заслужава.

Фън шуй и любовта: Как да внесете хармония и страст в живота си?

4. Полейте цветята

Дайте на растенията повече вода, за да могат да ви дадат енергията си, превръщайки я в най-благоприятните финансови потоци. Разбира се, това не се отнася за всички растения, защото не всички носят паричен късмет в къщата. Най-добрите парични растения: нефрит (парично дърво), фикус, теменужка, бръшлян.

5. Внимавайте за течове

Водата може както да донесе богатство в къщата, така и да ви лиши от него. Ако някъде в къщата ви текат тръби, в никакъв случай не го оставяйте без надзор. Решете такива проблеми възможно най-скоро, така че парите и финансовият късмет да не изтичат от вас.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес