Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето как отмъщават тези зодии (ЧАСТ I I I)

12 октомври 2020, 10:28 часа

В продължение…

Скорпион

Скорпионът хапе - както физически, така и психически. Целта на отмъщението му е да нанесе възможно най-много незарастващи рани. Опитвайки се да наранят най-болезнено, методично и постоянно, Скорпионите са в състояние да превърнат живота ви в ад. Най-добрият начин да се изправите срещу Скорпион е с хумор. "Аз съм глупак? Да, абсолютно правилно е, че не всеки блести, но и Айнщайн е говорел за това...” Като цяло, ако успеете да разсмеете Скорпиона, възможно е да избягате от отмъщението.

Стрелец

Стрелецът обича да отмъщава публично, може да се каже дори театрално. Ако никой не види отмъщението му, той се отегчава. След като сглоби амфитеатъра, Стрелецът обяснява на публиката защо и как иска да накаже този човек. Понякога зад цялата тази обвивка самото отмъщение сякаш е изчезнало и е останала само идеята за отмъщение. 

Козирог

За да разгневите истински Козирог, ще трябва да се постараете много. Отмъщението му е подобно на това на Девата. Той ще ви „изтласка“ от своето пространство точно, методично и най-вероятно официално. Единствената разлика е, че Козирогът ще добави малко словесна отрова към отмъщението си. По принцип този знак е способен на всякакво отмъщение. Нека се радваме, че не използва често тази способност. Отмъстителните шефове от зодия Козирог са особено опасни.

Водолей

Това е много спокоен и мил представител на Зодиака. За него добротата и отмъстителността са несъвместими неща. Да получите отмъщение от Водолей е почти невъзможно. Те отговарят на обиди и грубости с шеги и милост. Между другото, могат да накарат насилника си да изглежда като глупак в очите на другите (какво красиво отмъщение!). Водолеят е способен на гняв и ярост, но не е отмъстителен. Той лесно и без напрежение ще ви даде възможност да се почувствате като истински идиот.

Риби

Тази зодия се обижда само на близки хора. Живеейки в собствения си въображаем свят, Рибите просто не виждат останалите. Е, как да отмъстиш на някой, който дори не си забелязал? Отмъщението на Рибите обикновено е меко и се свежда до обидни речи, думи, клюки. Може би просто и завинаги отказват да общуват с този, който го е обидил. Като се има предвид, че обикновено всички обичат Рибите, те със сигурност ще подронят авторитета на врага си. Винаги е много трудно да се опровергаят аргументите на Рибите. 

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес