Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето как отмъщава тази зодия (ЧАСТ II)

12 октомври 2020, 17:26 часа

Прочетете за първите зодии ТУК!

Рак

Той отмъщава с мълчанието си. Ако сте обидили Рак, тогава бъдете готови той да прекъсне всички връзки с вас. Ще спре да ви забелязва и очите му никога повече няма да се обърнат във вашата посока. Отмъщението на Рака е да ви накара да обвинявате себе си. Не е лош начин, нали? Меко казано - психологически. И най-важното е, че е просто и ефективно, а Ракът сякаш няма почти нищо общо.

Лъв

Отмъщението на Лъва е да покаже на всички какъв негодник сте. Той ще демонстрира публично своето превъзходство над вас, използвайки обиди, излагане и клюки. Отмъщението му ще е свързано и с влиятелни хора, които могат да направят живота ви непоносим. И предвид факта, че Лъвовете обикновено имат много високопоставени приятели, тогава рискувате в най-добрия случай да получавате ежедневни глоби. По-добре да не ядосвате Лъва. Отмъщението му ще бъде ужасно, а той ще получи истинско удоволствие от него.

Дева

Само фактът, че Япония е под този знак говори много. Японците са способни просто да отсекат главата ви и бавно да откъснат и тялото, и душата от вас. Те са подозрителни и самодостатъчни хора, които обикновено не допускат никого в техния свят. Едва ли ще си позволят да потънат в обичайното "ежедневно" отмъщение. По-скоро ще го направят тихо, но жестоко.

Везни

Обикновено отмъщават на нарушителя си, като го предизвикват на словесен двубой. Везните отмъщават със същата обида, от която самите те са пострадали. Като цяло Везните са много търпеливи и не са докачливи. Те имат онази удивителна способност, която им позволява да разрешават конфликти без последствия и кръвопролития. Те са отлични дипломати.

Следва продължение…

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес