Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Енергийните вампири са от тези зодии

15 ноември 2020, 07:40 часа

Има хора, с които винаги е спокойно и удобно, но има и такива, с които общуването е изтощително. Вторите сякаш изцеждат всичко от теб. Те се наричат ​​енергийни вампири.

Скорпион

Това е най-отровната зодия. Нещо повече - родените под това съзвездие вече са избрали жертвата, която възнамеряват да манипулират. Те винаги ще злорадстват зад гърба й. Така тя никога няма да разбере какво се случва. 

Овен

Понякога изглежда, че кавгите и скандалите са основната храна за представителите на тази зодия. Те са в състояние да изравнят някой със земята. Умеят и да кажат толкова гадни неща, че да не искате да живеете повече. 

Дева

На пръв поглед тези хора са много уравновесени и миролюбиви. Това се дължи на вродената им склонност към перфекционизъм. Те незабелязано се превръщат в истински енергийни вампири. Ако не правите това, което Дева настоятелно ви съветва, пригответе се да изслушате всичко за недостатъците си.

Стрелец

Родените под този знак обичат забавлението и често се превръщат в душата на компанията. Но ако с нещо разгневите Стрелец, бъдете готови да изпаднете в немилост! Той ще ви накара да се чувствате наистина глупави  неспособни. 

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес