Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъвки 5 ни провокират с "Истина или предизвикателство“?

07 април 2015, 13:07 часа

Една от най-известните и познати сред малки и големи игри се появява с нов модерен прочит. Кампания на дъвки 5 се обръща към всеки от нас, за да ни провокира с „Истина или предизвикателство“! Една от основните цели на марката е да предизвиква потребителите и да ги подтикне да опитват нови преживявания. Всяко пакетче 5 Gum съдържа 12 провокации, които можеш да отправиш към себе си или да „предизвикаш” приятел. Изцяло в унисон с идентичността на своя бранд, новата кампания на 5 Gum е смела и ни приканва да се впуснем в нови приключения.

5Gum раздава награди всяка седмица като част от кампанията. В по-големите градове на страната истинските ентусиасти ще бъдат предизвиквани, докато се разхождат навън. Изправени пред две врати, те ще могат да изберат коя да отворят – тази на истината или тази на предизвикателството. Ако се справят успешно, ще получат подарък, с който да продължат да играят и да се забавляват заедно.

С играта „Истина или предизвикателство“ се забавляват вече поколения наред в най-различните й варианти. На „Въпроси и команди“ са играли още през 1712 г. През тези години по Коледа военните се забавлявали, като си задавали въпроси помежду си. Който не искал да отговори, трябвало да изпълни команда, която неговият висшестоящ му възложи. Ако откаже да изпълни командата, натривали лицето му с кал за назидание. Освен разтоварващо забавление за времето си, това е бил и перфектен тиймбилдинг.

 

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес