Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Добавете тази вълшебна подправка към КАФЕТО си и тя ще ускори метаболизма ви

17 ноември 2021, 18:10 часа

Никак не са малко любителите на кафето. Милиони хора по цял свят не могат да си представят старта на деня без чаша ободряваща напитка. Кофеинът ни кара да се пристрастяваме, дава ни енергията, от която се нуждаем и преди да сме се осъзнали, вече сме зависими от него.

Какво да добавим към кафето?

Преди време са били направени проучвания, от които става ясно, че малко количество канела, добавено към кафето, може да направи чудеса с тялото ни. Доказано е, че тази ароматна подправка спомага за по-лесното топене на мазнините от тялото.

Учени разкриха: Това кафе удължава живота!

Изследователите са стигнали до заключението, че когато към кафето е добавено малко количество от кафявия прах, то мастните клетки започват да произвеждат много повече ензими и благодарение на това изгарят излишните мазнини, вместо да ги трупат.

Все още не е установено колко килограма може да свали човек, ако замени захарта с канела, но е факт, че подправката способства ускоряването на метаболизма.

Опитайте и се уверете сами, че вкусът на любимата ви напитка ще е още по-наситен и приятен, а заедно с това и ще се чувствате много по-добре!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес