Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дните през март, в които е добре да се подстрижете, за да привлечете парите

05 март 2022, 10:35 часа

До края на месец март има още два дни, които са най-подходящи за посещение при фризьора според фазите на Луната. Тогава не само прическата ви ще се получи по-добре, но и косата ви ще започне да расте по-бързо, а корените ѝ ще станат по-силни. Но още по-хубавото е, че това ще се отрази положително не само на здравето на косата ви, но и на вашето финансово благополучие.

Най-подходящите дни са подстригване на косата през оставащата част от месец март са 7 и 17.

СЪВЕТ от професионален фризьор: С тази маска косата ще расте с часове

Ако в някой от тези дни си направите нова прическа, актуализирате имиджа си или просто подстрижете връхчетата на косата си, ще активирате финансовата енергия. За да се случи това е достатъчно да отрежете поне няколко сантиметра или дори няколко милиметра коса. 

Но има едно важно правило: не трябва сами да подстригвате косата си, защото това ще предизвика изтичането на финансова енергия. Най-добре е да се доверите на опитен фризьор.

Фризьор споделя за най-сериозната грешка, с която съсипваме тотално косата си

7 и 17 март са подходящи дни не само за нова прическа, но и за други разкрасителни процедури. Например, може да боядисате косата си или да я подхраните със специални процедури. В дните на нарастваща луна много дами решават да експериментират с цвета или стила.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес