Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 17 ноември

16 ноември 2016, 20:36 часа

Овен

Този четвъртък не бързайте да съдите другите, особено ако не сте били в техните обувки. Сега е много важно да се дистанцирате от всякакви слухове и интриги. Може да повлияят зле на преценката ви.

Телец

Не се колебайте да се обърнете към приятел за помощ. Точно за това са приятелите. Ако нямате друг изход просто се обадете и помолете. Няма опасност да ви стане навик. Бъдете коректни.

 Близнаци

Този четвъртък добрите новини ще валят една след друга. Някоя от тях трябва да „хванете за ушите“ и да се възползвате максимално от предимството, че сте имали достъп до информацията първи.

 Рак

Денят ще се запомни с това, че може да усетите някои ограничения. Възможно е да се почувствате притиснати, а просто трябва да използвате времето в своя полза и да останете насаме със себе си.

Лъв

Този четвъртък може да ви се стори, че губите нещата от контрол. Това в действителност няма да е така. Използвайте момента, за да си отдъхнете и да видите как другите се справят със ситуацията.

Дева

Денят може да ви предложи предизвикателство. Дайте си 1-2 минути за размисъл и действайте с размах. Единственото, от което трябва да се предпазите е излишната загуба на нерви.

Везни

Сега е много важно да бъдете такива, каквито искате да бъдете. Това е различно от това, което сте в момента. Само не забравяйте разликата и всичко ще е наред.

Скорпион

Денят предполага много запознанства. Някои от тях ще са с користна цел. Вашата задача ще е да не се раздавате докрай и да не споделяте прекалено лична информация за себе си, колкото и да се изкушавате да го направите.

Стрелец

Денят ще ви дари с придобивка. Дълго време ще може да ползвате предмета, но помнете, че той е просто предмет и не може да замести истинското общуване. Опитайте се да обърнете повече внимание на приятелите си.

Козирог

Денят ще е благосклонен към вас. От ваша страна няма да се изисква кой знае какво усилие, за да отвърнете със същото. Една усмивка и мил жест ще са достатъчни. Вечерта се обадете на родителите ви.

Водолей

Много е важно да знаете къде минават границите ви и да не прекрачвате този праг, колкото и да не можете да се стърпите. Ще дойде и този момент, но все още е рано за него.

Риби

Това е ден, в който трябва да се обърнете към себе си. Време е да допуснете някои промени. Самите вие го виждате и разбирате, така че няма защо да отлагате повече.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес