Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дафинов лист за късмет! Невероятно, но действа!

25 март 2021, 13:11 часа

Вярвате ли в поверия, суеверия, ритуали, талисмани и прочие? Ако до сега не сте се замисляли как бихте могли да привлечете финансовото благополучие и късмета към себе си, направете го.

Знаем, че звучи невероятно, но дафиновият лист има точно тази магическа сила.

Познат като подправка в кулинарията, използвана при направата на десетки ястия, лавровият лист, както още е наричан, ще ви гарантира успех и портфейли, пълни с пари.

Какво да направим, ако искаме да привлечем пари и късмет?

Самата форма на листата наподобява много банкноти. Преди обаче да ги поставите в портфейла си и да се надявате късметът да ви сполети, е нужно да извършите подготовка.

Най-напред сменете портфейла си. За предпочитане е той да бъде в зелен, кафяв или черен цвят. Заложете на модел, който е изработен от естествена кожа.

Подредете в различните прегради на този аксесоар банкови карти и банкноти. Картите трябва да са с положителна наличност, а не такива, на които сте длъжни.

Какво се случва, когато горим дафинов лист у дома

Банкнотите не бива да са с намачкани краища, а сгънати прилежно. Ако забележи те скъсани или силно замърсени такива, премахнете ги от портфейла си.

Самите листа, преди да бъдат поставени в преграда, трябва да са подбрани прецизно. В никакъв случай не трябва да са наранени. Избирайте такива с гладка повърхност.

Какво да носим в себе си за КЪСМЕТ?

Имайте предвид, че дафиновите листа, когато са сухи, се ронят много лесно. Затова и нашият съвет е да ги поставите в торбичка, като преди това ги увиете в червена салфетка.

Червеният цвят има много силна енергия и спомага за привличането на късмета.

Направете всичко това и много скоро ще се чувствате истински късметлии и паралии. Все хубави и положителни неща ще ви сполетяват, а лицата ви ще греят от усмивки!

Не е за вярване, но е самата истина! Кой да предположи, че няколко лаврови листа ще ни донесат късмета, който е нужен на всеки, за да живее щастлив и пълноценен живот!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес