Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветът, който ще ни донесе късмет през 2022 година

24 декември 2021, 11:40 часа

Всяка година е подвластна на определено животно-покровител от китайския хороскоп и на определен елемент. Въз основа на тези два фактора най-важният цвят на годината се определя от експерти по биоенергетиката. За 2022 година това ще е студеният синьо-люляков цвят с необичаен блясък.

Енергия и символика на основния цвят на 2022 г.

В енергийно отношение този цвят символизира новите идеи, новите възможности и просветлението. Той отразява стихията на Водата и същността на самия Тигър.

Лилавият оттенък принадлежи към синята палитра и е свързан с горните чакри.

Това означава, че през 2022 година духовното развитие ще бъде много по-важно от финансовото или физическото. Въпреки това този цвят все пак ще ни помага в работата и творчеството, защото духовното развитие води до разширяване на кръгозора.

Основният символ с цвета на 2022 година е триъгълникът. Той отразява тройната сила на висшите чакри: Аджна, Сахасрара и Вишудхи. Този цвят ще бъде най-предпочитаният и най-търсеният през 2022 г.

Ако искате да привлечете късмета във всяка сфера от живота ви, добре е да си изберете дрехи в този нюанс, както и да се обградите от вещи в този цвят.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес