Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветята, които ще ви донесат успех в кариерата

22 февруари 2022, 23:10 часа

Според езотериците с подбора на правилните растения може да постигнем успех в кариерата.

Достатъчно е да поставите избраното цвете на видно място в офиса или у дома ( например до компютъра ) и много скоро ще ви зарадва новината за повишение.

Предците ни също са се възползвали от тези свойства на цветята. Те са забелязали, че определени растения могат да помогнат на човек при решаването на някои проблеми. 

Кои растения трябва да отглеждаме у дома или в офиса, за да привлечем късмета?

Лимоново дърво

Смята се, че то привлича пари и семейно благополучие. Ако го поставите до работното си място, много скоро шефът ви ще забележи вашето усърдие.

Бамбук 

Това растение ще ви помогне да увеличите доходите си. Важното е да не забравяте да се грижите за него. В противен случай ще успехът бързо ще ви напусне.

Евкалипт

Източните народи считат това растение за символ на богатство и неизчерпаема парична енергия. Колкото по-ярък е цветът на листата му, толкова повече късмет в бизнеса ще има неговият притежател.

Освен това, поставен в близост до работното място, евкалиптът стабилизира емоциите и помага да откриете правилното решение дори в най-стресовите ситуации.

Мента

Това растение отдавна се смята за символ на просперитета. Според народните поверия ментата помага на притежателя си да постигне независимост и финансово благополучие. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес