Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Числата, които ви носят богатство според зодията ви

28 февруари 2022, 23:10 часа

Парите са важен фактор за качеството на живот. Каквото и да твърдим, финикийските знаци до голяма степен контролират и управляват живота ни. Малцина са онези, които не се интересуват от забогатяване, доходност и умножаване на наличните си финансовите средства. Познати са от древността амулети, ритуали и заклинания за успех и късмет, с които са търсени злато, скъпоценни камъни и богатства. Днес числата влизат в ролята на късметчета, които могат да помогнат на всяка от зодиите да забогатее. Вижте вашите късметлийски числа според зодията.

Овен

Овенът, отличаващ се с независимост, бурен нрав и самостоятелност, е под покровителството на четворката. 4 символизира свободата и независимостта и чудесно се вписва в характера на Овена, носи му късмет, щастие и богатство.

Телец

Телецът, подобно на Овена, може да разчита на цифрата 4 да проправи пътя му към богатството и постигането на финансова стабилност и сигурни добри доходи. Щастие и късмет на Телец освен четворката носи и шестицата. Тя е свързана с дълголетието, харизмата и престижа пред хората, а те от своя страна помагат на притежаващите ги да постигат желанията си, съумявайки да владеят хората, да печелят уважението им и по този начин да постигат целите, свързани с постове, кариера, бизнес и финанси.

Близнаци

Двойствените близнаци могат да заложат на четворката, която отразява тяхната независимост, от една страна, и им помага да бъдат по-постоянни, да работят по-здраво, за да постигнат целите си и да имат добри печалби.

Рак

Раците са под покровителството и енергийния потенциал на осмицата. Тя им помага да са по-енергични, по-жизнени, по-трудоспособни, което е полезно за увеличаване на финансите им и за изкачване на професионалната стълбичка. Осмицата дарява и с решителност и философско мислене, а хората, родени под егидата ѝ като раците, са известни с жаждата си за слава, богатство и с готовността да постигат тези свои желания. Дарявайки ги с издръжливост, сила, остър ум и практичност, осмицата им помага за забогатяването.

Лъв

Всичко, казано за Рак по отношение на осмицата, важи и за царствената зодия. Лъвовете също могат да разчитат на 8, за да постигнат богатство и слава в живота си. Мощна енергия и силна интуиция, които им помагат в кариерата и забогатяването, Лъвовете получават и от другата своя късметлийска цифра – 9. Деветката ги надарява с голям умствен капацитет, способност и късмет да постигат бързо и безпроблемно поставените цели, сред които е и натрупване на богатство.

Дева

Девите са духовни, независими и тихи. Те се нуждаят от късметлийското число 7, за да постигнат целите си фино. Неговата сила и даровете му – интелект, изобретателност, фантазия – помагат на Девите по пътя към забогатяването.  Под покровителството на седмицата у Девите се зараждат гениални идеи, които им помагат да натрупат слава и средства.

Везни

Шестицата е късметлийското число за представителите на тази зодия. То ги надарява с харизма, помага им да властват с лекота над хората, да ги печелят за своите каузи и приобщават в своята битка за забогатяване. Магическата сила на тройката, известна и в православието, също помага на Везни по пътя към постигане на целите. Успехът и късметът ги следват на всяка стъпка, помагайки им и в духовното израстване, водейки до спокойствие, баланс и хармония, които са важни за всяко начинание.

Скорпион

Скорпионите са под въздействието и покровителството на четворката. От нея черпят своята интуитивност, която им помага в живота, своята интелигентност, постоянство и наблюдателност – все качества, важни за успеха, включително финансовия. Скорпионите са и под егидата на петицата. Пет сочи успех в бизнеса и израстване в кариерата. В това отношение Скорпионът има голям късмет.

Стрелец

Стрелците черпят енергия от осмицата. Тя е тяхното късметлийско число, което ги дарява със сила да се борят със спънките по пътя и да постигат целите си. Стрелците, подобно на останалите, родени под егидата на осмицата, мечтаят за власт, за сила, за пари и преследват тези свои цели целеустремено и с енергията, дадена им именно от тази осмица.

Козирог

Козирозите повтарят съдбата на Стрелците, покровителствени от осмицата. Те имат и още едно късметлийско число, помагащо им за постигане на богатство – седмицата. Тя ги надарява с изобретателност и развива интелекта им, което е важно да постигането на целите.

Водолей

Водолеите са късметлии, родени под покровителството на магическото три. То носи късмет, вяра, съзидание, помага им в израстването по пътя им и ги тласка с лекота да постигат целите си, включително и свързаните с богатство и имане.

Риби

Рибите са номер едно. Единицата носи късмета в живота им, дарява ги лидерски качества, необходими за кариерно израстване, успешен бизнес и богатство. Единицата прави Риби решителни и им помага да постигнат начертаните цели по пътя.

 

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес