Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ценни съвети за подходящ избор на бельо за половинката

15 март 2022, 14:45 часа

Когато сме във връзка се опитваме да угодим и да се погрижим за партньора си във всеки един аспект. В това число се включва разбира се и грижата за дрехите и бельото му, а ако досега не сте купували такова – може да се окаже сложна задача да прецените кое ще е най-подходящото и комфортно за него. Поради тази причина сме ви подготвили няколко съвета, които да са ви помощник за правилния избор. Ето ги и тях:

За костюми и тесни панталони – прилепнали боксерки

Всъщност експертите по темата отбелязват, че всеки човек трябва да има в гардероба си поне няколко различни вида бельо в зависимост от ситуациите и облеклата, които носи.
Ако имате официален повод и ви се налага да носите костюм, или пък често носите тесни панталони – прилепналите боксерки ще са най-удобни и подходящи за случая. Някои предпочитат по-къси модели боксерки, докато други се спират на по-дълги такива – тук ще трябва да разберете освен правилния размер за половинката си, но и личните му предпочитания. Имайте предвид, че при различните производители размерите могат да се разминават и поради тази причина е най-добре да измерите в сантиметри обиколката на бельото. По този начин ще можете да прецените точния размер дори и при онлайн покупка.

За удобство и комфорт – шорти

С шортите не е нужно да се притеснявате толкова за правилен размер и т.н., тъй като те по принцип се носят по-свободно и разликата в неправилния размер не би била фатална и осезаема. Шортите се носят от мъжете предимно вкъщи или под спортни облекла. На пазара вече се предлагат и различни комплекти, състоящи се от шорти и тениска, които пък служат чудесно като пижама за вкъщи. 

Не забравяйте и за слиповете

Значително по-малък е броят на мъжете, които избират да носят предимно слипове, но те също имат своите предимства. Те очертават най-добре формата на тялото, най-удобни са при по-натоварени активности и не се разместват. Те са любимци особено на мъжете, които активно спортуват. Така че, мили дами, ако вашият партньор все пак предпочита да носи слипове вместо боксерки, колкото и да не ви допадат, ще се наложи да избирате такъв тип бельо.

Имайте предвид, че независимо каква кройка е бельото, то на първо място трябва да е от качествени материи. Като най-добри се считат памукът и бамбукът, а цветовото разнообразие е огромно и зависи изцяло от вашите лични предпочитания и необходимости. Ако имате повече светли панталони в гардероба си – заложете и на по-светлите нюанси бельо.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес