Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бенките по тялото издават съдбата на човека

20 ноември 2021, 16:30 часа

Може би мнозина биха искали да погледнат в бъдещето и да разберат какво предстои. Но къде да намерим тази „книга на съдбата“? Китайските астролози отговарят – не търсете, защото можете да предскажете бъдещето само като се погледнете в огледалото. Всичко е свързано с местоположението на бенките.

На челото

Бенка на челото, според китайските астролози означава, че ви е трудно да общувате с властни хора. Например с властите. Или дори родители. Бенката отстрани на главата казва, че човек винаги има ясни цели, много е енергичен и активен.

Близо до веждите

Никога няма да имате финансови затруднения. Ако бенката е под веждата, богатството ще ви настигне. И под веждата - ще имате стабилен среден доход. Но ако бенката е едва забележима, човекът ще има скрити съкровища.

На горните клепачи

За такъв човек ще бъде трудно да получи одобрение или взаимно разбиране от семейството. Възможно е също от време на време да има затруднения с парите. Но ако бенката се намира на долния клепач, човекът има повишена емоционалност.

На бузата

Наличието на бенка на бузата означава самота за човека. Ще му бъде трудно да срещне наистина скъп човек и да създаде семейство.

На мимическите гънки на лицето

Астролозите предупреждават - бъдете внимателни, има голяма вероятност от злополуки и произшествия в живота ви.

На ушите

И така, тъмна точка на ушната мида означава, че човекът е позитивен и в добро състояние. Бенка в ушната мида предсказва дълъг живот на собственика си. И в горната част на ухото казва, че човекът е умен и интелектуално развит. Ако имате бенки и на двете уши, значи сте впечатлителни и емоционални.

На носа

Подобно на бузата, наличието на бенка на носа предсказва проблеми в личния живот на човека, проблеми с противоположния пол. Работохоликът, според астролозите, може да бъде разпознат по бенка на носа. А петната по страните на носа ще разкажат за финансовото благополучие.

На брадичката

Рождени петна по брадичката - вие сте упорити и целеустремени. Често тези хора обичат да пътуват.

Близо до устните

Обичате да ядете. И не просто ядете, а изпълнете цял ритуал, който ще ви донесе много удоволствие. Бенка на долната устна на жената предсказва щастлив живот на децата й.

На шията

Може би най-неприятното местоположение на бенката е на шията. В крайна сметка присъствието ѝ там, според експерти, предупреждава за многобройни разочарования, които ще се случат през целия живот. Особено тревожен знак - бенка, разположена в центъра на шията - всичко ще бъде трудно в семейния живот и са възможни скандали.

На гърдите и пъпа

Да имаш бенка на такава част от тялото като гърдите означава успех и удовлетворение в професията. А в областта на пъпа бенката ще изпълни живота с радост и щастие.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес