Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Астропрогноза за октомври 2023 г.

28 септември 2023, 07:00 часа

Късметът следва волевите и оптимистични хора, така че избягвайте негативните мисли, особено през октомври 2023 г., който обещава да бъде много труден.

Овен

Астролозите съветват Овните да започнат октомври с повишаване на енергията си. Октомври ще се превърне в труден и непредвидим период за тях. През този период ще властва негативната енергия на планетите, така че ще трябва да разчитате на себе си във всичко.

Още: Зодиак: 7-те най-опасни дни през октомври 2023 година

Телец

В живота на Телците се очакват много възходи и падения, така че през октомври е по-добре да не поемате рискове. Не трябва да прехвърляте отговорността за различни проблеми върху плещите на някой друг.

Близнаци

Енергийните потоци през октомври ще бъдат особено динамични, но не винаги положителни. Още в началото на октомври е важно да се заемете с най-важните неща и да не се страхувате да отделите време за научаване на нещо ново.

Още: Хороскоп за новата учебна 2023- 2024 година

Рак

Раците вероятно ще имат много сила и нови стремежи. Прекалено амбициозните цели могат да се провалят и да донесат само проблеми, затова астролозите съветват да бъдете малко по-скромни.

Лъв

Основното правило за успех за Лъв сега е да не бързате и да слушате интуицията. Експертите препоръчват също така да сте малко по-открити с любимите хора.

Още: Хороскоп за м. септември 2023г.

Дева

Любовта може да дойде неочаквано, но може и да си отиде. Всичко е възможно - от траен съюз до мимолетен романс. Астролозите препоръчват да се стремите към предпазливост и благоразумно да избирате съюзници по пътя към целта.

Везни

Звездите ще се опитат да покажат на Везните, че за да постигнете щастие, понякога е нужно не да придобиете нещо, а да се откажете от нещо. В любовта е по-добре да избягвате публичността. И през октомври трябва да доведете всички неща до край.

Още: Астропрогноза за август 2023 година

Скорпион

Скорпионите могат да имат проблеми в работата и бизнеса. Късметът много често ще бъде на страната на тези хора, особено в трудни моменти. Старателно съберете информация за хората, с които ще трябва да се свържете.

Стрелец

През първата половина на октомври Стрелците често могат да изпитват стари грешки. По-добре е да разрешите всички проблеми до края на месеца. Възможно е октомври да бъде наистина съдбовен и невероятно важен момент.

Още: Астропрогноза за февруари 2023 година

Козирог

Ще има много малки проблеми, които могат да ви обезпокоят. Затова е по-добре Козирозите да прекарват свободното си време с любим човек или роднини. Освен това трябва да си почивате навреме и да сменяте обкръжението си по-често.

Водолей

През октомври Водолеите може да изпитат пристъп на безпокойство, несигурност и тъга. В тази връзка астролозите препоръчват да отложите тежките физически и емоционални натоварвания поне през първата половина на месеца. Не е нужно да прекарвате много време в мислене за другите.

Риби

През октомври Рибите трябва да се върнат към нереализирани идеи. Сега е идеалният момент да реализирате плановете си, така че няма нужда да отлагате нищо за по-късно. Спокойствие очаква Рибите в семейния живот и любовта. Що се отнася до финансовата сфера, по-добре е да се стремите към внимателно вземане на решения през целия месец.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес