Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Астропрогноза за август 2023 година

08 август 2023, 07:00 часа

Започна последният месец на лятото. Не трябва предварително да изпадате в депресия и да мислите, че всичко най-добро е зад гърба, защото планетите сега са в относително благоприятно състояние - астропрогноза:

Овен

Овните често не успяват да видят цялата картина. Те се фокусират върху детайлите, но този подход няма да работи точно сега. Бъдте внимателни и да не се закачате за дреболии.

Още: Кои зодии са кълбо от нерви?

Телец

През август е желателно Телците да обърнат внимание на всички области от живота по малко, а не само на една. Те трябва добре да обмислят плановете си. Най-важната област от живота е здравето.

Близнаци

По-добре е Близнаците да бъдат наблюдатели в края на лятото, но не забравяйте, че съдбата е способна да ви дада втори шанс. Ако изникнат нови  възможности, то трябва да се използват незабавно.

Още: 8 е добро число - ще донесе късмет на тези 5 зодии!

Рак

Най-добро за Раците през август е способността да намират красотата в обикновеното. Оптимизмът и добротата ще бъдат най-добрите приятели на Рака през целия месец.

Лъв

Лъвовете ще  станат по-мъдри и да разберат какво им е подготвяла съдбата и Вселената непрекъснато. Лъвовете ще успеят да хванат насрещния вятър и то във всички сфери на живота, включително любовта и финансите.

Още: Август 2023 г. ще е пълен с положителни събития за няколко зодии

Дева

До последно не се знае какъв точно ще е август за Девите, но едно е сигурно – краят на лятото ще носи късмет на тези хора.

Везни

Възможно е в края на август на Везните да им се наложи много по-често да правят това, за което определено не искат да отделят време. В обозримо бъдеще те ще получат обезщетението си за причиненото неудобство.

Още: Сладки устни: ТОП 5 на зодиите, които се целуват най-добре

Скорпион

Сега е идеалният момент да опитате да си вземете домашен любимец. Останалите е по-добре да бъдат грижовни и да отделят повече време на своя приятел. Краят на лятото ще бъде щедър на събития, които ще оставят след себе си много приятни впечатления.

Стрелец

Стрелците трябва да заемат изчаквателна позиция, предимно в любовта. По-добре е да извършвате финансови и работни дела в режим „бавно, но сигурно“. В опитите да намерите щастие страхът и неувереността в себе си могат да се превърнат в препъникамък.

Козирог

Сега вятърът духа в платната на Козирозите. Това е тяхното време и тяхното излизане на сцената. Те могат лесно да се сблъскат със силна опозиция, но всички врагове и недоброжелатели ще бъдат бързо победени, особено ако не се губи време.

Водолей

Най-големият враг на Водолеите през август е егоизмът. Добротата ще доведе до факта, че кармата на Водолея ще се изчисти. Всички добри дела ще се върнат при Водолея в бъдеще.

Риби

Рибите трябва да планират нещата по-внимателно. С подробна визия за бъдещето пред очите си, те могат да станат по-продуктивни, успешни и ефективни.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес