Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ароматът на богатство и лукс: Какви миризми привличат пари в дома?

26 октомври 2022, 18:50 часа

Много техники могат да помогнат за постигане на финансово благополучие, но трябва да разберете кой аромат и в кой момент е добре да използвате.

Парите влизат сами в къщата на някои хора и можете да видите, че в тях има специален аромат. Всеки ароматен агент има своя собствена енергия, така че за да използвате всеки от тях по предназначение, нужно е да знаете свойствата му.

Мента

Този аромат успокоява, облекчава стреса и отпуска. Пийте ментов чай преди сън или поставете саксия с ароматно цвете. Той също така има способността да има положително въздействие върху енергийните канали и да привлича пари. От древни времена хората са опушвали търговските места на пазарите с мента, за да привлекат богати клиенти.

Можете да използвате същия древен метод у дома, като опушите с ароматни пръчици или намажете на няколко места с етерично масло от мента.

Най-точният начин да разберете ще забогатеете ли и кога

Сандалово дърво

В Индия този аромат се смята за свещен, а изразната миризма на това дърво може да привлече пари. С него можете лесно да установите контакт с партньори, да сключите изгодни сделки.

Също така ароматът помага за премахване на умората. Можете да използвате етерично масло в офиса, за да повдигнете настроението си, да улесните ученето и да привлечете паричен поток.

Дафинов лист

Привлича богатство и предизвиква пророчески сънища, а също така стимулира умствената сила и мозъчната функция. Можете да поставите дафинов лист в портфейла си, така че парите да влизат там. Енергията на дървесния аромат привлича креативни идеи, а с тях и паричен поток.

5 навика, с чиято помощ проблемите с парите ще останат в миналото

Портокал

Ароматът на слънчевия плод излъчва радост и позитивизъм, а вкусът повдига настроението и ви прави по-концентрирани. Привлича богатство, така че е по-добре да държите цитрусово етерично масло в дома си.

Босилек

Тази подправка често се среща в италианската кухня, нейният аромат има добър ефект върху здравето и настроението, дава самочувствие и повишава производителността. Помага за привличане на влиятелни хора.

Индийско орехче

Този аромат стимулира постигането на нови висоти и укрепва умствената сила, а също така привлича успех. Подходящо е за хора с финансови затруднения - то ще помогне да забравите за страховете.

Тези зодии ги чака финансово благополучие

Жасмин и кардамон

Любовта, парите, успехът в кариерата в живота на жените привлича жасмина, а кардамона - в живота на мъжете. Струва си да обърнете внимание на това не само при избора на аромат за дома, но и на парфюм.

Градински чай

Ароматът му привлича пари като магнит, помага да се постигне слава и признание, както и да се отървете от негативизма, освен това дава самочувствие. След напрегнат ден градински чай и ароматна пръчица с този аромат ще ви отпусне напълно и да заспите дълбоко

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес