Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангел и Моисей сразени от Силвия Петкова на Fanta Play Tour в Южния парк

30 юни 2014, 11:48 часа

Ангел и Моисей загубиха в оспорвана битка с актрисата Силвия Петкова във Fanta Play Tour, който се проведе в Южния парк в събота.

Силвия коментира победата си шеговито: „Ангел и Моисей са много достойни противници, но на щафетата ги разбих, защото са много бавни. Проблемът им е, че сутрин лягат, вечер стават!“ Според младата актриса ключът към успеха е в предварителната загрявка, концентрацията, дисциплината и хъсът за победа, придружени с усмивка. Ангел и Моисей не коментираха загубата си, но се забавляваха и пяха с феновете си най-големите си хитове. Бийтбокс импровизациите им подлудиха публиката.

Въпреки крехката си снага талантливата актриса успя да премине повече препятствия от двамата певци. Силвия се отличи на игрите Щафета и Тетрис. Резултатите на играта с надуваеми чукове, наречена Гладиатор, бяха оспорвани, но тя призна превъзходството на Моисей. Популярният мъжки дует игра със свои фенове на Сумо, Като рицарите и Тетрис, а актрисата от сериала „Революция Z”  премери сили с тийнейджърите на Туистър.

Фенове поискаха актрисата да татуира името на гаджето си с японски йероглифи в студиото на тату артиста, но вместо това тя предпочете да напише многозначително „Свобода“.

Епичният Fanta Play Tour се провежда за втора поредна година в избрани градове от цялата страна. След Плевен, Пловдив, Русе и София турнето продължава във Велико Търново, Стара Загора, Бургас и Варна до средата на юли:

4-ти юли – Велико Търново

6-ти юли – Стара Загора

11-ти юли – Бургас

13-ти юли – Варна.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес