Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Американски тийнейджъри на съд, защото поднесли сос с урина на учител

05 септември 2019, 06:40 часа

Седем момчета от Охайо бяха обвинени за това, че са поставили телесни течности (урина и сперма) в храната на учителите им по-рано тази година като част от "шега", предаде БГНЕС.

Според окръг Делауеър, Охайо, съдебните документи за престъплението на младежите – всички под 14 години по това време, свидетелстват за това, че те са измислили отвратителна шега. Учениците са смесвали урина в барбекю сос и са "поднесли чиния със замърсения сос от барбекю на учител", който е потопил пилето си в "соса".

Учениците в средното училище Olentangy Hyatts са били разследвани, след като видео доказа с кадри как смесват телесни течности с храната, преминала през ученическия стол. В резултат на тримесечното разследване, ученикът, който поръсва със спермата си храната за закуска - палачинки, и двамата тийнейджъри, които слагат урината си в соса за барбекю, получават най-суровото обвинение: нападение срещу учител. Другите четирима са обвинени в участване в сговор за нападение над учител.

Адвокат Брад Кофел заяви пред прокурора на окръг Колумбия, че не вярва, че обвиненията в нападение за престъпление са справедливи, защото учителите ще трябва да докажат, че са нанесени физически вреди от храната, която са консумирали.

"Това е пример за това колко лесно се влияят децата от това, което виждат в YouTube и социалните медии. Те научават изключително тежък урок. Чувстваме се ужасно за тези учители", каза адвокат, представляващ четири от момчетата, обвинени от прокуратурата в окръг Колумбия.

Местният училищен съвет публикува декларация, в която се казва: "Ние се натъжаваме, че тези обвинения са резултат от действия, проведени в едно от нашите училища. Нашите учители заслужават уважение и доброта и всичко по-малко от това е напълно неприемливо. Ще продължим да подкрепяме правоприлагането по всякакъв възможен начин."

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес