Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако загубите някой от тези предмети, очаква ви голямо нещастие

12 ноември 2021, 07:20 часа

Всеки в живота си поне веднъж е губил нещо. Загубата на любима вещ определено е неприятна. Но освен с финансови щети, тя може да се окаже свързана и с куп беди в живота ни.

Ето за какво трябва да внимавате. Експерти посочиха предметите, чиято загуба предвещава сериозни проблеми.

1. Брачна халка

Според езотериците човек, който се окаже в подобна ситуация, скоро ще бъде изправен пред развод. Това може да се обясни с факта, че със загубата на халката, връзката с партньора се прекъсва. Също така не са изключени големи кавги в семейството.

2. Ръкавица

Загубата на ръкавица може да вещае влошаване на здравословното състояние. Въпросът е, че този аксесоар "попива" енергията на своя собственик.

След загубата на ръкавиците, неприятна ситуация може да наруши хармонията и спокойствието в живота ви. Възможно е да се окажете в ситуация, в която е необходимо изясняване на отношенията ви с роднини и колеги. Не е изключено и плановете ви да се провалят.

3. Копче или закопчалка на чанта

Загубата на копче или закопчалка на чанта също може да провокира поредица от неуспехи. Има голям риск да срещнете недобросъвестни хора или да станете жертва на измамници. Ще трябва да бъдете по-внимателни, за да не навредите на авторитета си.

Не е желателно да губите ключове, шапки, кръстчета и ножици.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес