Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 начина как да изглеждаш по-умен

14 януари 2019, 14:25 часа

Ако наистина бързаш, ама много и не ти остава време за нищо, освен да кажеш, че бързаш и нервно да се потиш и пуфтиш на червения светофар, докато чакаш има-няма 8сек. да стане зелено, та нямаш време да поумнееш, ти даваме няколко идеи, с които и най-тъпия човек изглежда поне средно Ентелигентен...

Продължавай да можеш и да знаеш всичко

Радваме се, че има такива хора. Хем знаят, хем могат, хем не си позволяват една секунда сън, за да свършат всичко. Супер яко е когато непрекъснато говориш за това, даваш примери от живия живот и никога не си измисляш нищо.

Когато ти предлагат помощ, винаги отказвай

Ти да не си тъп, че да имаш нужда от някой да ти помага?! Ами, не разбира се, че не си! Не позволявай на друг да ти удари едно рамо, а ако някой дето си мисли, че може и че знае случайно повече от теб, най-добре ще е ако му удариш едно рамо ти, ама наистина!

Продължавай да закъсняваш

Няма нищо по-стресиращо от това. Веднъж, два пъти, трети път… не че има аларми или можеш да тръгнеш просто по-рано. Недей! Най-добре е да продължиш да нервничиш, за дето нямаш време и имаш много работа. Това ще подобри нещата, повярвай!

Продължавай да мислиш за пари

В крайна сметка, всички работим за пари. Не за стаж, не за удоволствие, не за връзки с полезни хора, камо ли пък да научим нещо. И да, знаем, че на теб ти плащат най-малко, работиш най-много, супер недооценен си, а шефа ти е най-тъпия на земята, да не вижда как заслужваш поне 10К заплата.

Захващай се с повече неща, отколкото можеш да свършиш

Така ще е най-добре. Пък и после можеш преспокойно да мрънкаш, че имаш много „проекти на главата“. Поемането на повече отговорности, отколкото човешко същество може да свърши, винаги е добра идея!

Останалите дочетете в SofiaLive.bg!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес