Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 звезди, които нямат мобилен телефон

04 юни 2019, 10:22 часа

Можете ли да си представите живота без мобилния си телефон? Тези знаменитости определено могат. Те не са почитатели на модерните технологии и твърдят, че си живеят съвсем добре, без да се поддават на манията по тях. Ето кои са звездите, които не ползват мобилни телефони според сайта The Richest.

Сър Иън Маккелън


Актьорът е известен с ролите си на Гандалф във "Властелина на пръстените" и Магнито в "Х-Мен". Макар да има профил във Facebook, той не си пада много по технологичните новости и няма смартфон.

Сър Елтън Джон


През 2016 г. певецът призна в интервю, че няма мобилен телефон. Каза обаче, че притежава iPad, който ползва, когато пътува, за да си пише с децата си. Така че явно не е абсолютен технофоб.

Сара Джесика Паркър


Легендарната Кари от "Сексът и градът" имала смартфон, но направо я побърквали с обаждания и имейли и затова решила да си осигури по-спокойно ежедневие, като просто се откаже от него.

Том Круз


Актьорът има някои странни навици, които може би се дължат на предаността му към сциентологията. Не сме сигурни дали е заради религията, но той няма мобилен телефон, както и имейл адрес.

photo of Двойките зодии, които създават най-здравите и щастливи връзки

КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ РАЗБЕРЕТЕ ТУК

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес