Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 примера, когато само един предмет убива стилния домашен интериор

18 март 2023, 13:00 часа

Страстта към миналото винаги е била актуална сред хората. Античните предмети се вписват перфектно в интериора на жилищното пространство. Но не трябва да се прекалява с това.

Ето само някои неща, заседнали някъде на границата между миналото и настоящето, и затова само развалят всичко с присъствието си. Ето защо на първо място трябва да се отървете от.

Пейка в кухнята

Ъгловата пейка е удобно нещо. Можете да подремнете на него след вечеря. Някога във всеки дом имаше по една такава. Но колкото по-малка е кухнята, толкова по-неуместно изглежда този предмет в нея.

Стилно и евтино: 5 идеи за създаване на ефектен интериор с малък бюджет

Бар плот

Ако е и с метална тръба, то това е ярък пример от 90-те. Кой някога дойде с идеята, че този елемент е необходим в кухнята на апартамента - никой не знае. Но фактът, че бар плотът заема полезно място и окончателно е излязъл от мода, е сигурен.

Мека мебел

Редки модели дивани с много пищна облегалка, чиито размери са по-големи от самата седалка, не издържат на критици. Това е ненужно заемане на полезно пространство в жилището.

Секции на цялата стена

Това е най-яркият пример за нерационално използване на пространството. Най-лошото е, че може да има секции само със стъклени врати.

Придайте блясък на "уморения" интериор: 6 дизайнерски съвета

Сгъваема маса

Някога това беше незаменима версия на всеки панелен апартамент. Но няма да е лесно да го поставите в модерния интериор. Това е непрактична и остаряла мебел.

Бюро за компютър

Почти толкова реликва, колкото и аналогът му сгъваема маса. Особено радикални сега изглеждат моделите със стелажи за CD. Всички тези атрибути са нещо от миналото благодарение на прогреса.

Ъглов рафт

Един самотен рафт в ъгъла може да бъде функционален. Тук можете да аранжирате снимки в рамки, вази и кутии. Но общата картина определено няма да е пълна. Освен това, на отворените рафтове винаги се събира прах. Освободете си мястото и просто оставете въздухът да се движи безпрепятствено.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес