Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 знака за наличието на негативизъм в дома и начини да го премахнете

14 април 2023, 20:00 часа

Общоприето е, че къщата е вид крепост, в която можете да се скриете от всякакви проблеми и трудности. Въпреки това, често злото прониква в уютното гнездо, принуждавайки ви да се тревожите, да почувствате вътрешно напрежение или дори желание да напуснете някога безопасните за вас стени.

Не е трудно да разберете, че в къщата витае негативна енергия. Има няколко доказани метода за определяне на източника на проблеми и бързо отстраняване на всички проблеми. Експертите препоръчват да се вслушате в себе си: прояви на гняв, раздор в отношенията, неразумен страх или нежелание да сте у дома също показват, че не всичко е наред с енергията на дома .

Как да разберем, че енергията у дома страда?

1. Нарушенията на съня без видима причина, безпокойството и силното напрежение, особено през нощта подсказват, че къщата е повредена или има проклятие.

2. Поведението на домашните любимци започва да се влошава. Те стават прекалено неспокойни и дори агресивно, съскат или лаят в пространството, следят внимателно нещо невидимо, отказват да посещават определени стаи или дори искат да напуснат къщата.

Направете тази бърза проверка за негативна енергия в дома ви - ето как!

3. Свещите започват да пушат и пукат. За да разберете, че в къщата има негативност, ще ви помогне обикновена църковна свещ: запалвате я и обикаляте цялото жилище. На места, където пламъкът изгасва, започва да пука или изпуска черен дим, има наличие на негативизъм.

4. Не най-приятните „гости“ ще ви подскажат, че енергията на дома се е влошила нашествие на мравки, хлебарки, мухи или мушици.

5. Друг ясен знак е внезапно умиращите стайни растения. Те служат като индикатори за благосъстоянието на дома.

6. Болестите без причина са друг ясен знак за предизвикани щети в къщата. Наличието на негативност може да се разбере, ако има чести заболявания, които не преминават бързо.

9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

Как да премахнем негативизма от дома?

1. Общото почистване ще помогне да се изчисти къщата от негативизъм. Разделено е на няколко дни и етапи, стриктно почиствайки най-скритите кътчета от прах, мръсотия и натрупване на ненужни неща. Така ще откриете доказателства за магии, ако те присъстват в дома ви.

2. В чиста къща прикадяването е задължително. Това може да стане с налични билки: клонки от пелин или хвойна. След това помещенията се проветряват.

3. Силната молитва с амулет също ще помогне да се справите с негативността . Те го четат, обикаляйки къщата с църковна свещ и след това поръсват всеки ъгъл на дома си.

4. Справете се с негативизма и почистването с четвъртъчна сол. Ако няма такава, тогава можете да използвате обичайната готварска книга без добавки. Разрежда се в изворна вода, след което се добавя към обикновена чешмяна вода и всички ъгли се измиват особено внимателно.

5. Друг метод е да поставите амулети в къщата, които могат да предотвратят неканени гости, както и да предпазят самата къща от всяко посегателство отвън на всички жители.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес