Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 сигурни признака за негативна енергия в апартамента ви

10 май 2023, 20:16 часа

Хората със силно развита интуиция често изпитват необясним дискомфорт в някои жилища.

Всеки дом има своя собствена аура - понякога тя се е формирала в продължение на векове чрез наслагване на събития и мисли. Енергийното поле не пропуска нищо и поглъща всяка дума. Особено въздействие имат негативните изблици: те обикновено са най-емоционално заредени, като в тях е вложено невероятно количество енергия.

Проклятието е едно от тях. То е словесна формула или дори неизказана мисъл, която съдържа пожелание за зло към някого или нещо. Когато влезете в непознат апартамент, може да не знаете, че мястото е прокълнато от някого.

Ако дадено пространство не е изчистено от негативна енергия, в него ще се създаде мощно поле, което ще привлича към обитателите му болести и недъзи. Затова много езотерици настоятелно препоръчват след преместване в нов дом задължително да се направи ремонт за подобряване на атмосферата. Още по-добре е да се опитате веднага да разпознаете аурата на къщата и да не станете жертва на прокълнато място. Съществуват няколко основни признака за "лош апартамент".

Разберете каква енергия има във вашия дом

Често могат да се открият "изненади" след предишните собственици. Например, конци по огледалата или между рамките на прозорците. Трябва да осъзнаете, че те са оставени по някаква причина. Като правят заклинания с конци, хората се опитват да се предпазят от зли духове. Това означава, че в апартамента има нещо нередно - никой не би поискал помощ от магическо естество.

Окачване на икони или кръстове

Ясно е, че бившите наематели може да са били религиозни. Излишъкът от символи, свързани с вярата, обаче навежда на странни мисли. Още повече, че когато собствениците се преместят, те се опитват да вземат със себе си религиозните предмети. Възможно е собствениците да са поставили в тези стени засилена защита срещу нещо, което много ги дразни.

Честа сънливост и главоболие

Ако забележите "ловец на сънища", внимателно попитайте собствениците защо са избрали този амулет. В края на краищата той предпазва спящия от зли духове и болести. Освен това такова нещо не се вижда често - понякога те се използват като екзотични аксесоари, но и в такива случаи няма да бъдат оставени на други наематели.

Ако страдате от главоболие и умора в дома си и ако не можете да се наспите добре, защото постоянно се чувствате неразположени, ще стане ясно от какво могат да ви предпазят ловците на сънища.

9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

Кавгите са често явление 

Преди да се преместите в новия си апартамент, в семейството ви е царял мир и ред. След като се нанесохте, започнахте да забелязвате чести кавги, дори и по най-обикновени въпроси. Това е ясен знак, че в жилището не всичко е наред.

Постоянни сривове

Уредите и вътрешните комуникации също могат да отразяват атмосферата. Когато домакинските уреди се развалят безразборно, крушките умират в рамките на един месец, тръбите текат, това означава, че нездрава енергия е завладяла пространството.

Насекомите се появяват постоянно

Едва ли някой иска да наеме празен апартамент. А когато го купува, не е толкова обичайно да намери апартамент без стени. Това означава мебели, тъкани и други подобни. А това означава, че няма да можете да видите никакви хлебарки или дървеници.

Най-доброто, което можете да направите, е да попитате съседите си за дървеници. В края на краищата те са показателен знак за повреда и не са лесни за отстраняване. 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес