Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 невинни начина да си отмъстиш на бившия

28 февруари 2022, 23:50 часа

Мнозина биват отхвърлени от половинката си и причините могат да изглеждат много несправедливи. Някои ни напускат заради по-красив или по-умен човек. Финансовото ни състояние може да бъде причина, както и отегчението също може да доведе до раздяла. Първата мисъл в ума ни е отмъщението, особено когато се чувстваме предадени. Вместо да замисляме нещо порочно и след това да съжаляваме, ето 5 невероятно продуктивни начина, с които можем да си отмъстим на бившия си.

1.       Плажно тяло

Изглеждайте пленително, работете за красиво тонизирано, мускулесто тяло и я накарайте да съжалява, че са ви е напуснала. Направете план, присъединете се към уроци по танци, йога или фитнес зала. Върнете се на правилния път и ще почувствате как се превръщате в пеперуда. Когато тренирате, вие също ще се чувствате добре със себе си, така че тази стратегия не е нищо друго освен печеливша ситуация.

2.       „Ти ме предаде“

Наистина много детинско, но удовлетворението вероятно ще ви даде този отдавна изгубен сън за красота. Похарчете малко пари и вижте къде можете да залепите плакати, особено по пътя, по който шофира бившия, който ви е изневерил или ви е наранил. Всичко, което трябва да направите, е да напишете текста като заглавие на реклама и да запишете името ми. Моля, не пишете своето име. След това помолете приятелите си да продължат с поставянето. Вземете необходимите разрешения или ги поставете върху пилони, които могат да бъдат поставени на различни места. Премахнете ги, след като сте сигурни, че съобщението е подействало!

3.       Направете това, което е останало на заден план

Отидете на това пътуване, опитайте този спорт, храната от мястото, което обичате, но той/тя не са ви пуснали. Накарайте бившия си да завижда, като правите това, което винаги сте искали да правите, но не, защото не им харесва. Те ще се почувстват така, сякаш сте чакали да ви напуснат! Мисията изпълнена!

4.       Онлайн статии

Това е по-класна версия на плакатите. Имате ли приятел журналист? Възползвайте се от него, ако е възможно. Често има колони, в които можете да напишете своята история, проблемите, пред които сте изправени, а след това има експерт, който предава своята мъдрост. Направете го, споделете всичко. Ако можете, тогава не оставайте анонимни и не вземайте псевдоним. Кажете истинските си имена.

5.       Изграждане на връзка с друг

В живота ви трябва да има мъж или жена, които имат способността да засегнат бившия ви. Възползвайте се от това. Изградете фалшива връзка с тях, покажете, че сте продължили напред. О, комплексите, които ще има бившият ви, ще бъдат музика за вашите уши. Просто се уверете, че той/тя не е агресивен тип, който може да бие хора или да публикува глупости за този човек, от когото ще потърсите помощ.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес