Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 достъпни за всеки елементи за пролетно обновяване на интериора

25 април 2023, 21:33 часа

През пролетта всички искаме да направим грандиозни промени във всичко - в природата, гардероба, интериора. Най-трудният момент е обновяването на интериора, който след дълга и скучна зима не трябва да разваля настроението ни, а само да ни радва.

Ето няколко елемента, които ще помогнат за решаването на този проблем, без да натоварват семейния бюджет.

1. Възглавници

Ако не разполагате с такива, тогава можете да си купите няколко ярки възглавници, които да съответстват на цвета на интериора. Такива, които имате, но вече са ви омръзнали, могат да бъдат освежени с нови калъфки. Детайлите са незначителни, но промените няма да останат незабелязани. Конфортът ще се съчетаят с обновената визия.

2. Бои

Сега сивото е на мода, но постепенно се заменя с естествени нюанси на спокойни нюанси. Експертите препоръчват да се обърне внимание на бежово, зелено и други цветове от спокойна гама. Боядисването няма да ви отнеме много време, а и никак не е скъпо.

Какво прави интериора по-евтин: ТОП 10 знаци

3. Саксии

Стайните растения са чудесен вариант за декориране на една стая. Но ако искате да постигнете хармония и комфорт във всичко, ще трябва да пресадите домашни любимци в подходящи саксии и контейнери. Важно е да изберете модели от същия стил и концепция на помещението, в кето ще ги разположите. За да направите това, трябва да вземете предвид цвета, материала и други параметри.

4. Светлина

Нищо не прави стаята толкова удобна и свежа като допълнителното осветление. Но аплиците, полилеите и подовите лампи трябва да са в хармония по отношение на основните параметри и да не се открояват от интериора.

Стилно и евтино: 5 идеи за създаване на ефектен интериор с малък бюджет

5. Аксесоари

Можете да украсите стаята с дискретни предмети на изкуството. Това могат да бъдат картини, фигурки и други дрънкулки. Важно е само те да не се превръщат във визуален шум.

Всичко, което е използвано с мярка, може да ви послужи за актуализиране на пролетната визия на дома. Колкото и да ви харесва някакъв елемент, не преклаявайте с приложението му.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес